Παυλόπουλος: Σημαντικό βήμα η χορήγηση της αλβανικής ιθαγένειας στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Παυλόπουλος: Σημαντικό βήμα η χορήγηση της αλβανικής ιθαγένειας στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο Facebook Twitter
Φωτό: George Vitsaras / SOOC
0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προς τον οποίον εξέφρασε τις θερμές ευχές του για την εορτή των Χριστουγέννων και την ειλικρινή ικανοποίησή του για την προς αυτόν χορήγηση της Αλβανικής ιθαγένειας.

Όπως είπε, πρόκειται για ενέργεια η οποία επισφραγίζει την πολύχρονη υποδειγματική συμπεριφορά του και ως εν τοις πράγμασι πολίτη της Αλβανίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά αύριο Τρίτη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, προκειμένου να του εκφράσει σχετικώς τις θερμές του ευχαριστίες, δοθέντος ότι η πρωτοβουλία αυτή του Αλβανού Προέδρου συνιστά, επιπλέον, ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM