7 χιλιάδες αστυνομικοί στο δρόμο, για τη Μέρκελ

7 χιλιάδες αστυνομικοί στο δρόμο, για τη Μέρκελ Facebook Twitter
1

Με περισσότερους από 7 χιλιάδες αστυνομικούς σκοπεύει να προστατεύσει η κυβέρνηση την καγκελάριο Μέρκελ, που θα φτάσει στη χώρα μας το μεσημέρι της Τρίτης. Από αύριο, οι χιλιάδες των αστυνομικών θα συνδράμουν τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και την Δευτέρα και την Τρίτη, όπως και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο Σύνταγμα θα περιλαμβάνουν, εκτός από την παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ, την τοποθέτηση του μεταλλικού φράχτη, ενώ θα μπουν και κάγκελα στο πλακόστρωτο που οδηγεί στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα τέσσερα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν τη δυνατότητα εκτόξευσης νερού.

Ακόμη, σε επιφυλακή θα βρίσκονται αστυνομικοί των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, ενώ αναμένεται να εφαρμοστεί η τακτική των προληπτικών προσαγωγών.

Εν τω μεταξύ μόλις 6 ώρες αναμένεται να διαρκέσει η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα. Θα φτάσει στις 12 το μεσημέρι και αμέσως μετά θα οδεύσει προς το Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια. Αμέσως μετά, θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια