Τα συγχαρητήριά του στην Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της στις εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

«Ελπίζω ότι οι επόμενες μέρες θα είναι οι πρώτες μιας νέας εποχής για την προοδευτική παράταξη. Φιλελεύθεροι, κεντρώοι, οικολόγοι, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, πρέπει να ενώσουμε την δύναμη μας. Η πατρίδα έχει ανάγκη από γενναίες συμμαχίες, τολμηρές προτάσεις και δίκαιες πολιτικές. Ο δρόμος είναι ανηφορικός,αλλά είναι ο μόνος που έχουμε μπροστά μας»,ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο επικεφαλής από Το Ποτάμι.

 

Ο Στ. Θεοδωράκης συνεχάρη επίσης τον «Νίκο Ανδρουλάκη για το καλό αποτέλεσμα που κατέγραψε, όπως και τον πρωτοεμφανιζόμενο στην κεντρική σκηνή Γιώργο Καμίνη και τους άλλους υποψηφίους».

 

«Η μεγάλη συμμετοχή και αυτή την δεύτερη Κυριακή δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Ο νέος φορέας θα χτιστεί πάνω στην ενότητα. Θέλω τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας. Από τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του μέχρι τα παιδιά των εφορευτικών επιτροπών στις κάλπες όλης της Ελλάδας. Ξεκουραστείτε και από αύριο δουλειά», καταλήγει η ανακοίνωση.