Κεντροαριστερά: Έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων ψηφοφόρων

Κεντροαριστερά: Έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων ψηφοφόρων Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Ηταν αναμενόμενο να συμβεί: περισσότεροι από 100.000 ψηφοφόροι έχουν προσέλθει έως τις 4 το μεσημέρι στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινή», το όριο των 100.000 πολιτών έσπασε γύρω στις 3 το μεσημέρι .

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω της κακοκαιρίας, η ροή να συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό από το πρωί και να αυξάνεται από την στιγμή που σταμάτησε η βροχόπτωση, κάτι που ανησυχούσε ιδιαιτέρως τα επιτελεία των υποψηφίων αρχηγών.

Η υψηλή συμμετοχή διαφάνηκε από το πρωί.

Συγκεκριμένα, στις 10:30 π.μ. είχαν ψηφίσει ήδη περίπου 30.000, αριθμός μεγαλύτερος εκείνη την ώρα από τον αντίστοιχο της ίδιας ώρας της περασμένης Κυριακής. Χαρακτηριστικό της μεγάλης και σήμερα ροής είναι πως μετά τις 12 το μεσημέρι, είχαν προσέλθει πάνω από 60.000 πολίτες στις κάλπες, αριθμός κατά λίγο μικρότερος από τον αντίστοιχο της περασμένης εβδομάδας, την ίδια ώρα. Στις 2 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 89.000 πολίτες με τον αντίστοιχο αριθμό της περασμένης εβδομάδας να φτάνει τις 100.000. Το πρωί της Κυριακής καταγραφόταν μία ροή 300 ψηφισάντων ανά λεπτό.

Με πληροφορίες από Καθημερινή 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM