Βενιζέλος: Η ενότητα είναι ηθική υποχρέωση όσων μετείχαν στη διαδικασία

Βενιζέλος: Η ενότητα είναι ηθική υποχρέωση όσων μετείχαν στη διαδικασία Facebook Twitter
1

Η ενότητα είναι η ηθική υποχρέωση όλων εκείνων που συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας στο νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Το βήμα που ολοκληρώνεται σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε εξερχόμενος από εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους όπου ψήφισε.

«Βεβαίως, το στοίχημα της χώρας θα κερδηθεί στην προγραμματική αντίληψη, στην πρότασή μας. Στη μεταρρυθμιστική αποφασιστικότητα της κοινωνίας. Όποιος μιλά συγκεκριμένα, ολοκληρωμένα, υπεύθυνα και λέει εφικτά πράγματα που θα βγάλουν τη χώρα στο μέλλον, αυτός θα κερδίσει το στοίχημα. Αυτό πρέπει να κάνει η δημοκρατική παράταξη. Εκεί κρίνεται το πολιτικό παιχνίδι πριν κριθεί στους εκλογικούς αριθμούς», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM