Tσακαλώτος για τις άδειες κρατουμένων: Είμαστε με τον Ντοστογιέφσκι

Tσακαλώτος για τις άδειες κρατουμένων: Είμαστε με τον Ντοστογιέφσκι Facebook Twitter
3

Κοινωνικό μέρισμα, Ζαγοροχώρια και Ντοστογιέφσκι περιλάμβανε η σημερινή (14/11) τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή. 

Συγκεκριμένα, για το κοινωνικό μέρισμα τόνισε πως η κυβέρνηση έχει πάρει το πράσινο φως από τους Θεσμούς. 

 «Το σχέδιο μας δεν ξάφνιασε κανέναν το είχαμε ανακοινώσει. Δεν ξέραμε το ποσό. Τώρα που συμφωνήσαμε με τους θεσμούς το μοιράσαμε. Ο ελληνικός λαός γνώριζε πως αυτή ήταν η στρατηγική», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών και απάντησε και στον Νίκο Δένδια ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εκφράσει την άποψη ότι ο κ. Τσακαλώτος τον επιβεβαίωσε εν μέρει αναφορικά με την χθεσινή του θέση ότι η εξαγγελίες Τσίπρα συνιστούν παραβίαση του πολιτεύματος.

Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε πάντως τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ μεγάλη υπερβολή και επιχείρησε να την αποδομήσει με το γνωστό του ύφος εμπλέκοντας ένα νοερό ταξίδι στα Ζαγοροχώρια παρέα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά.

Ο κ. Τσακαλώτος έσπευσε παράλληλα να απορρίψει την τροπολογία της ΝΔ με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση ζητεί την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου.

«Είμαστε οπαδοί του Ντοστογιέφσκι ότι ο πολιτισμός μιας χώρας εξαρτάται από το πως αντιμετωπίζει τους φυλακισμένους» δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος και κατηγόρησε την ΝΔ ότι δεν θα της βγει σε καλό η ακροδεξιά ρητορική που έχει υιοθετήσει.

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος είχε χαρακτηρίσει το μέρισμα πολιτικό τέχνασμα για την υφαρπαγή ψήφων.

«Θα δείτε ότι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Συνεχίζετε να βάζετε χαμηλά τον πήχυ και αυτό μας βοηθά» είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια