Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Ξυδάκης αναφερόμενος στο θέμα της άδειας που έλαβε ο Δημήτρης Κουφοντίνας είπε πως καλώς βγήκε από τη στιγμή που το επιτρέπει ο νόμος. 

 

Ο κ.Ξυδάκης μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε πως το θέμα δεν είναι ύψιστης σημασίας και ο ίδιος, αν εξακολουθούσε να ασκεί το δημοσιογραφικό επάγγελμα δεν θα ασχολούνταν ιδιαίτερα. 

 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν συμφωνεί πολιτικά με την άδεια που έλαβε ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια τρομοκράτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η Δημοκρατία δεν εκδικείται και ότι ο νόμος είναι νόμος.

 

«Δεν είμαστε Σαουδική Αραβία να κόβουμε χέρια και πόδια», ωστόσο ερωτηθείς ξανά αν καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας, ο κ.Ξυδάκης είπε βεβαίως, καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας. «Εχουμε πραξικοπηματίες που επίσης βγήκαν. Εγώ είμαι υπέρ των μη εκδικητικής δημοκρατίας. Το δικαστήριο δεν κρίνει ιδέες, κρίνει πράξεις και ο Κουφοντίνας κρίθηκε.


Ο Παττακός βγήκε το 94 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, το 93, βγήκε λόγω της υγείας του και μέχρι το θάνατό του ύβριζε τη Δημοκρατία», συμπλήρωσε. 

 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ