Τόσκας και Μουζάλας συναντήθηκαν με το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο

Τόσκας και Μουζάλας συναντήθηκαν με το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ
0

«Ουδεμία ανοχή σε φασίζουσες πρακτικές» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στον μετανάστη Ασφάκ Μεχμούντ από το Πακιστάν, που δέχτηκε την άγρια επίθεση, το απόγευμα του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα.

Ο αναπληρωτής υπουργός δέχτηκε το πρωί στο γραφείο του τον Πακιστανό μετανάστη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα και τον Πάνο Λάμπρου, υπεύθυνο του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην τελευταία επίθεση στον Ασπρόπυργο και την κατάσταση στην περιοχή.

Οι συνομιλητές του κ. Τόσκα, του εξέθεσαν με λεπτομέρειες την κατάσταση, παρουσιάζοντας μια εικόνα γενικευμένων διώξεων των μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο και την Δυτική Αττική, ζητώντας την παρέμβασή του, ούτως ώστε να μπει φρένο στην δράση ακροδεξιών και ρατσιστικών στοιχείων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για να οδηγηθούν οι δράστες στη Δικαιοσύνη, όπως και για τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες στην περιοχή και τόνισε ότι έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες προς αυτή την κατεύθυνση, στις αστυνομικές αρχές.

Λίγο αργότερα τον Πακιστανό μετανάστη επισκέφτηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM