Ο Κατσίκης των ΑΝ.ΕΛ επιμένει πως δεν θα ψηφίσει το ν/σ για την ταυτότητα φύλου

Ο Κατσίκης των ΑΝ.ΕΛ επιμένει πως δεν θα ψηφίσει το ν/σ για την ταυτότητα φύλου Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0


Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης επιμένει στην καταψήφιση του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου και σήμερα δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να παραιτηθεί από βουλευτής αν του το ζητήσει ο Πάνος Καμμένος.

«Εγώ θα πω όχι στο νομοσχέδιο και αν μου ζητήσει ο Πρόεδρος να παραιτηθώ από Βουλευτής θα το κάνω γιατί τον υπηρετώ πολλά χρόνια και πιστεύω στα οράματά του» είπε ο κ Κατσίκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κος Κατυσίκης υποστήριξε επίσης ότι και ο Πάνος Καμμένος έχει την ίδια άποψη για το νομοσχέδιο και η γραμμή που έχει δοθεί στους βουλευτές είναι να πράξουν κατά συνείδηση.

Σύμφωνα με όσα είπε και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ, όπως ο Δημήτρης Καμμένος, θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, ενώ για την περίπτωση της Τουρκικής Ένωσης Θράκης παρέπεμψε στην νέα τροποποιημένη ρύθμιση που αναμένεται να κατατεθεί στη Bουλή.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM