Μαθήματα κυβίστησης παραδίδει ο Υπουργός Ναυτιλίας ο οποίος έσπευσε να άρον-άρον την πρωινή δήλωσή του πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

 

«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού», δήλωσε το πρωί ερωτηθείς για το εάν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, το πρωί σε συνέντευξη του στο σταθμό "Παραπολιτικά 90,1". «Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική», είπε επίσης ο κ. Κουρουμπλής που εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι "σε 20-25 ημέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα".

 

Δεν πέρασε μια ώρα και το ΑΠΕ μετέδωσε την δήλωσή του: «'Ηταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε, σε δήλωσή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.