Οι Έλληνες ευρωβουλευτές αρνήθηκαν να παραβρεθούν σε δείπνο μαζί με ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές αρνήθηκαν να παραβρεθούν σε δείπνο μαζί με ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.
0

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές και η μεγάλη πλειοψηφία των Κύπριων ευρωβουλευτών δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση για δείπνο που παρέθεσε σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Συλλούρης, διότι προσκεκλημένοι ήταν και οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.


Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει σχετικά: «Οι Έλληνες και η μεγάλη πλειοψηφία των Κύπριων ευρωβουλευτών είπαν όχι στην πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στο δείπνο του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής. Θετικό μήνυμα!"


O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στον λογαριασμό του στο twitter αναφέρει: "Όχι και τους νοσταλγούς της χούντας» και επισυνάπτει την επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση σε δείπνο.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς τον Δ. Συλλούρη, ο Σ. Κούλογλου αναφέρει τα εξής: «Δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι το νεοναζιστικό μόρφωμα δικάζεται στην Ελλάδα με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, μετά την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων πολιτών και μεταναστών. Προκαλεί πάντως εντύπωση, ότι ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής προσκαλεί βουλευτές από το κόμμα των υμνητών και νοσταλγών της Απριλιανής δικτατορίας, η οποία ευθύνεται για τη προδοσία της Κύπρου και την κατοχή της από τα τουρκικά στρατεύματα."

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM