Επίθεση Παπαδημούλη στον Π. Δήμα για τη σημαία: Αναμασά επιχειρήματα του Μητσοτάκη

Επίθεση Παπαδημούλη στον Π. Δήμα για τη σημαία: Αναμασά επιχειρήματα του Μητσοτάκη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

«Ο "πολιτικός εξόριστος" και βουβός ως βουλευτής Πύρρος Δήμας, αναμασά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τα επιχειρήματα του "6 μηνών πολιτικού κρατούμενου"...», σχολιάζει στο Twiiter ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Πύρρος Δήμας σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, με τίτλο «Οι άριστοι που δεν τιμούμε», αναφέρεται στα θέματα των μαθητικών παρελάσεων και την επιλογή σημαιοφόρου. Ειδικότερα, διατύπωσε τη διαφωνία του με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, ο σημαιοφόρος να γίνεται με κλήρωση και υποστήριξε πως η σημαία στις παρελάσεις πρέπει να παραδίδεται στον καλύτερο.

«Είχα την τιμή να είμαι δύο φορές σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επρόκειτο να την αποδεχθώ αν ήταν προϊόν τύχης» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε: Η θέση του σημαιοφόρου είναι είναι, πάνω απ' όλα, εκείνη του ηγέτη. Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «δεν μπορείς να επιλέξεις τους ηγέτες σου με κλήρωση, αν και, για να είμαι ειλικρινής, καμία φορά πιστεύω ότι η τύχη θα τα κατάφερνε καλύτερα από εμάς». Επισήμανε επίσης πως υπάρχουν πολλά πεδία αριστείας, «δεν είναι μόνο η βαθμολογική επίδοση».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο κύριος τίποτα που ενώ επιλέχθηκε από ανίδεους περί τα Ευρωπαϊκά θέματα ψηφοφόρους για να εκπροσωπεί τη χώρα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, το μόνο που κάνει για να δικαιολογεί την ύπαρξη του είναι βέτο υπεράσπισης του δικτάτορα Μαδούρο ενάντια σε αποφάσεις του κοινοβουλίου η συνεχείς ανόητες δηλώσεις επικύρωσης του μικροαστικότερου αριστερού προφίλ που εν τέλει επιβεβαιώνουν το στενό πλαίσιο αντίληψης που διακατέχει αυτόν και τους ομοίους του .Τίποτε άλλο εκτός από την χειρότερη μορφή κόμπλεξ κατωτερότητας που χαρακτηρίζει όσους μισούν την διάκριση και έχουν κάνει επάγγελμα την διαχείριση της μιζέριας … Απαράδεκτος
Ο κύριος Παπαδημούλης εξαργυρώνει τον μισθό του, κάνοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο χωρίς να του το ζητάνε.Ας κοιτάξει να παράξει κανένα έργο σαν ευρωβουλευτής, γιατί ποτέ για κάτι τέτοιο δεν ακούστηκε το όνομά του.Εννοώ να παρουσιάσει περαιωμένο και ολοκληρωμένο έργο για την Ελλάδα, δεν αναφέρομαι σε προτάσεις και ερωτήσεις.