Σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών για το σχέδιο Βαρουφάκη ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών για το σχέδιο Βαρουφάκη ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη Facebook Twitter
Φωτ.: Phil Ipparis / SOOC
1

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών της Βολής σχετικά με «το σχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα για παράλληλο νόμισμα το 2015» και την κλήση των Γιάνη Βαρουφάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γκλεν Κιμ ενώπιον της, ζητεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η επιστολή της ΔΗ.ΣΥ κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής και αποστέλλεται και στα κόμματα -πλην της ΧΑ- ώστε να το συνυπογράψουν, μετά τις αποκαλύψεις του άλλοτε στενού συνεργάτη του Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της ΔΗΣΥ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με πρωτοβουλία του οποίου κατατέθηκε το σχετικό αίτημα: «Εν γνώσει του κ. Τσίπρα, με την καθοδήγηση του κ. Βαρουφάκη, και με μισθό 125.000 ευρώ μηνιαίως, ο σύμβουλος (και) του κ. Τσακαλώτου Γκλεν Κιμ είχε επεξεργαστεί πλήρως, νομικά και τεχνικά, την έκδοση παράλληλου νομίσματος».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM