Δριμύτατη κριτική και πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει ένα tweet της Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη περσόνα με τους εκατομμύρια ακολούθους και την τεράστια επιρροή, ανέφερε πως η γρίπη είναι μια καταπληκτική δίαιτα και βρέθηκε να κατηγορείται πως εξαπλώνει ματαιόδοξα επικίνδυνες ιδέες για την εικόνα του σώματος, ένα θέμα που τα τελευταία χρόνια θεωρείται δικαίως πολύ ευαίσθητο.

 

Στο μήνυμά της δήλωσε «ευτυχής» που προσβλήθηκε από τον ιό καθώς ήρθε πάνω στην ώρα και την βοήθησε να χάσει βάρος για την εμφάνισή της στο Met Ball.

 

 

 

Ένας γιατρός απάντησε στην Καρντάσιαν, γράφοντας: «Η γρίπη μπορεί να είναι κατάσταση απειλητική για τη ζωή. όλοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο».

 

Πολλοί χρήστες σχολίασαν πως αυτό που είπε ήταν εντελώς ακατάλληλο ως ιδέα και της ζήτησαν να ανακαλέσει και να σβήσει το tweet.

 

Ένας επεσήμανε ότι είναι η μητέρα και πρόσθεσε πόσο άσχημο θα ήταν να έλεγε κάτι τέτοιο στην κόρη της αν είχε αρρωστήσει και σε μήνυμα του απάντησε «Στέλνει επικίνδυνα μηνύματα και υποστηρίζει την απώλειας βάρους με μη υγιή τρόπο. Και μετά αναρωτιέται κανείς γιατί είναι τόσο συχνές οι διατροφικές διαταραχές».

 

 

 

Αρκετά μίντια σημειώνουν πως έχουν ζητήσει σχόλιο από την Καρντάσιαν για τις αντιδράσεις που προκάλεσε, αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση. Έχουν πάντως περάσει αρκετές ώρες από τη δημοσίευση του μηνύματος και το tweet παραμένει. Κάποιοι από τους πιο ένθερμους φανς της πάντως σπεύδουν να την υπερασπιστούν και σημειώνουν πως προφανώς ήταν χιούμορ.