Σεισμός

Ο Νίκος Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τη δήλωση σχετικά με το τροχαίο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Νίκος Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τη δήλωση σχετικά με το τροχαίο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων Facebook Twitter
2


Εξηγήσεις σχετικά με τη δήλωση που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και ένα παιδί στην εθνική Αθηνών- Θηβών, έδωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στην εκπομπή «Πρωϊνή Ανάγνωση» στο κανάλι της Βουλής.

Οι χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή ξεσήκωσαν αντιδράσεις στα social media και προκάλεσαν πολλά σχόλια καθώς ο κος Μανιός εμφανίστηκε σε βίντεο του δελτίου του ΑΝΤ1 να δηλώνει μεταξύ άλλων πως «Οτι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ' έναν πολύ πλούσιο. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου"»,.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, στη δήλωσή του αυτή, διάρκειας δέκα λεπτών, ανέφερε επανειλημμένως ότι πρέπει να σεβαστούμε την μνήμη των νεκρών και δεν πρέπει να μιλάμε περί ταξικού ή μη ατυχήματος.

Επιπλέον, απαντώντας μάλιστα στο επίμονο ερώτημα της δημοσιογράφου περί ταξικού η μη ατυχήματος ανέφερε ένα παράδειγμα, «αν το αυτοκίνητο το είχε κλέψει νεαρός φτωχός και γινόταν το ατύχημα τότε θα ήταν υπεύθυνη η εργατική τάξη;».

Ο κ. Μανιός σημείωσε ότι το ποιος έφταιγε, αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια. Γι' αυτό, συνέχισε, το ατύχημα δεν πρέπει να συνδέεται με την δυνατότητα των πλουσίων να αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα. Το ατύχημα από μόνο του δεν έχει καμία ταξικότητα, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ταξικό ζήτημα θα μπορούσε να είναι η κατασκευή πανάκριβων αυτοκινήτων που πωλούνται σε πλούσιους και ότι επιπλέον το παράδειγμα του πάρκου οδικής εκπαίδευσης κυκλοφορίας στην παραλία που χρηματοδοτήθηκε και λειτούργησε για δύο χρόνια θα μπορούσε να θεωρηθεί δεξιά ή αριστερή πολιτική.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο μετά το 30ο λεπτό:

Πολιτική
2

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ένα ακόμη παράδειγμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά σαν αντιπολιτευόμενος.Κάποιος να του πει πως οι κομμουνιστές κυβερνάνε στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να δικαιολογείται, άλλωστε δεν έχει λόγο να ζητήσει καν συγγνώμη. Το ιδεολόγημα της αριστεράς έχει ποτίσει στον Έλληνα. Είπε την άποψη του την οποία στήριξε και το κυβερνών κόμμα.Σαν κοινωνία θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που έφτασαν καφενόβιοι σαν τον σύντροφο να κυβερνούν τη χώρα.
Δηλαδη τι ηθελες να μας κυβερνανε τιποτε φιλελεδες; Μια χαρα ειναι η κυβερνηση οσοι δε το βλεπετε εισαστε δεξιοι προσκυνημενοι πουλημενοι στο κεφαλαιο και στα μονοπωλια της ΕΕ Σε λιγο θα δεις αναπτυξη που θα τριβεις τα ματια σου το ειπε και ο Φλαμπουραρης τις προαλες