Νέα τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς ενόψει Eurogroup

Νέα τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς ενόψει Eurogroup Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου, με τη συμμετοχή της υπουργού Εργασίας, και των εκπροσώπων των θεσμών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 


Σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, υπάρχουν «διαδοχικές συζητήσεις, διαδοχικές προσεγγίσεις» σε μια προσπάθεια να πιστοποιηθεί αύριο στο Eurogroup ότι υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο Staff Level Agreement σε ποσοστό 95%.


Τα μεγάλα θέματα παραμένουν το εργασιακό, το δημοσιονομικό αλλά και ζητήματα που αφορούν στον τομέα της ενέργειας.

Σημειώνεται ότι σε σημερινές δηλώσεις του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε κρίσιμο το αυριανό Eurogroup αναφέροντας ότι θα αποτυπώσει μία πορεία προς συμφωνία και πιθανόν «ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός». «Το αυριανό Eurogroup είναι ορόσημο καθώς εκεί θα μπουν οι βασικές γραμμές της συνολικής αυτής συμφωνίας και υπάρχει πιθανότητα μέχρι το τέλος του χρόνου να χρειαστεί ένα ακόμα Eurogroup που θα βάλει τυπικά την σφραγίδα του», είπε. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM