H Kylie Minogue γιόρτασε τα 10 χρόνια χωρίς καρκίνο με ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram

H Kylie Minogue γιόρτασε τα 10 χρόνια χωρίς καρκίνο με ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram Facebook Twitter
0

Η Kylie Minogue γιόρτασε τα 10 χρόνια ζωής χωρίς καρκίνο με μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία και ευχαριστεί όλους εκείνους που την στήριξαν στον αγώνα της αυτά τα χρόνια.

"Σήμερα είναι η επίσημη επέτειος των 10 χρόνων που είμαι 'καθαρή' από τον καρκίνο του μαστού. Φυσικά οι κοντινοί μου και οι αγαπημένοι μου είναι στο μπροστινό μέρος του μυαλού μου" έγραψε την Πέμπτη το πρωί η τραγουδίστρια, κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία από παιδί που ανέβασε.

Η 47χρονη Kylie βρήκε όμως και την ευκαιρία να παρακινήσει επίσης τους followers της να μην ξεχνούν όσους έχουν πεθάνει από καρκίνο. "Πίσω από τα δάκρυα υπήρξε ανακούφιση και ευγνωμοσύνη και σκέψεις. Σκέψεις για όλους όσοι παλεύουν με αυτήν την αρρώστια, εκείνους που την προσπέρασαν κι εκείνους που δυστυχώς χάσαμε" έγραψε.

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια από την Αυστραλία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού όταν ήταν 37 ετών. Από την αρχή δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της, καλώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν τακτικές μαστογραφίες. Το κάλεσμά της δε υπήρξε τόσο επιδραστικό που οι γιατροί κάνουν πλέον λόγο για "Kylie effect", δεδομένου αντίκτυπου που είχε η όλη προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το ζήτημα.

Στον "χορό" έχει βάλει όμως και τον κατά 19 χρόνια νεότερό της Joshua Sasse, ηθοποιό με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα, καθώς ανακοίνωσε πως ο ίδιος θα τρέξει στον Μαραθώνιο του Λονδίνου για τον καρκίνο του μαστού, κάτι που -σύμφωνα με την ίδια- θα κάνει για πρώτη φορά στη ζωή του.

Today marks my official 10 year 'all clear' from breast cancer. Naturally, my nearest and dearest were at the forefront of my mind. Behind the tears were relief and thanks and thoughts. Thoughts of all those who are making their way towards this landmark, those who are past the landmark and of those who we sadly miss. Thank you just doesn't say enough. The @londonmarathon is coming up and @joshuasasse will be running it to raise funds for Breast Cancer Care @breast_cancer_care (He has never run a marathon before! ?) #Lovers, please support him so we can raise as much as possible! You can sponsor him at virginmoneygiving.com/RunSasseRun ? I love you all and send love to you all.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kylie Minogue (@kylieminogue) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM