Η Taylor Swift σάρωσε στα Γκράμι και απάντησε στον πρόστυχο στίχο του Kanye West με στιλ

Η Taylor Swift σάρωσε στα Γκράμι και απάντησε στον πρόστυχο στίχο του Kanye West με στιλ Facebook Twitter
7

 

Η Taylor Swift σάρωσε στα Γκράμι και απάντησε στον πρόστυχο στίχο του Kanye West με στιλ Facebook Twitter
Η Taylor Swift κρατά τα τρία βραβεία που απέσπασε χθες στην 58η τελετή απονομής Grammy Awards ( Best Music Video, Best Pop Vocal Album, Album of the Year )

Την εκδήλωση της απονομής των Γκράμι άνοιξε χθες η Τέιλορ Σουίφτ, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με πετράδια και έχοντας κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ.  Η Τέιλορ Σουίφτ τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της, Out of the Woods, αλλά λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε και πάλι στην σκηνή για να παραλάβει το Grammy για Καλύτερο Άλμπουμ που απέσπασε για το άλμπουμ "1989".

 

Aυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για να απαντήσει και στον Kanye West ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά την πρεμιέρα του νέου του δίσκου και το στίχο" "I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous."

 

Κρατώντας το βραβείο της μεγάλης διάκρισης στα χέρια, η Σουίφτ απάντησε: "Θέλω να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω, πως θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την επιτυχία σας ή να λάβουν αυτοί αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας ή τη φήμη σας. Αν απλά επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και δεν τους επιτρέψετε να σας κάνουν να παρεκκλίνετε από την πορεία σας κάποια μέρα, όταν θα γνωρίζετε πού πάτε, θα κοιτάξετε γύρω σας και θα καταλάβετε πως οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας έφεραν εκεί που είστε. Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο".

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM