Πέθανε ο θρύλος David Bowie στα 69 του χρόνια

Πέθανε ο θρύλος David Bowie στα 69 του χρόνια Facebook Twitter
12

Πέθανε ο θρύλος David Bowie στα 69 του χρόνια Facebook Twitter

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο θρύλος της μουσικής David Bowie. Η επίσημη σελίδα του βρετανού τραγουδιστή στο Facebook αναφέρει πως ο Bowie πέθανε γαλήνια περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο που κράτησε 18 μήνες.

January 10 2016 - David Bowie died peacefully today surrounded by his family after a courageous 18 month battle with...

Δημοσιεύτηκε από David Bowie στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα των γενεθλίων του, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Blackstar.Το tweet του γιου του Duncan Jones, που πριν από λίγα λεπτά επιβεβαιώνει τη θλιβερή είδηση:

Οι εκατομμύρια θαυμαστές του τραγουδιστή αντιμετώπισαν αρχικά τα τραγικά νέα της απώλειας με επιφύλαξη και δυσπιστία μια και η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα social media, αλλά λίγα λεπτά αργότερα, το Sky News και το Hollywood Reporter επιβεβαίωσαν το χαμό του Bowie επικαλούμενα επικοινωνία με τον ατζέντη του. Mέσα σε λίγα λεπτά, όλο το Twitter γέμισε τραγούδια, αποχαιρετισμούς και μηνύματα για την απώλεια του "πρίγκηπα της glam rock" και η είδηση είναι top trend σχεδόν σε όλες τις χώρες.

Περισσότερα σε λίγο...

Πολιτισμός
12

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM