Την οργή των τηλεθεατών και θαυμαστών του προκάλεσε ο «θάνατος» του γιατρού Ντέρεκ Σέπαρντ στη δημοφιλή σειρά  «Grey's Anatomy» με χιλιάδες επιστολές να δημοσιεύονται στο ίντερνετ ζητώντας την επιστροφή του στη σειρά.

 

 

Ο ξαφνικός «θάνατος», του γιατρού τον οποίο ενσαρκώνει ο γοητευτικός αμερικανός ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσι, επέρχεται σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του 11ου κύκλου.

Οι τηλεθεατές ζητούν από τη δημιουργό της σειράς Σόντα Ράιμς την επιστροφή του, με επιστολές που περιέχουν ερωτήματα όπως αυτό:  «Γιατί Σόντα; Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό σε εμάς; Δεν το αξίζαμε. Είναι σαν να σκοτώθηκε ο Πρόεδρος του Grey's Anatomy».

 

Την επιστολή αυτή έγραψε η Κόρτνεϊ Γουίλιαμς και την υπογράφουν πάνω από 22 χιλιάδες χρήστες.

 

 «Μου αρέσει το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα» δήλωσε ο Ντέμπσι σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, καθιστώντας αδύνατη την επιστροφή του.

Το ABC αποχαιρέτησε τον Ντέρεκ Σέπαρντ με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά από 11 κύκλους "Grey's Anatomy", o Πάτρικ Ντέμπσι αποχωρεί για να κυνηγήσει άλλα ενδιαφέροντα. Ο δρ. Ντέρεκ Σέπαρντ είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και υπήρξαμε περήφανοι να είμαστε το σπίτι του "ΜακΝτρίμι" και της ερωτικής του ιστορίας. Η αφοσίωση των θαυμαστών της σειράς μέσα στα χρόνια υπήρξε η απόδειξη του δημιουργικού μυαλού της Σόντα Ράιμς και του ταλέντου του Ντέμπσι. Θα μας λείψει ο "ΜακΝτρίμι" και ευχόμαστε στον Πάτρικ ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές του περιπέτειες».