Αλάσκα: Δέχτηκε επίθεση από αρκούδα στην τουαλέτα

Αλάσκα: Δέχτηκε επίθεση από αρκούδα στην τουαλέτα Facebook Twitter
Αλάσκα: Δέχτηκε επίθεση από αρκούδα ενώ χρησιμοποιούσε την τουαλέτα (Pixabay)
0

Επίθεση από αρκούδα δέχτηκε μια γυναίκα στην Αλάσκα ενώ χρησιμοποιούσε την τουαλέτα.

H Σάνον Στίβενς τραυματίστηκε ενώ χρησιμοποιούσε την εξωτερική τουαλέτα στη λίμνη Chilkat το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αφού άκουσε την κραυγή της, ο αδερφός της έτρεξε να δει τι είχε προκαλέσει τον τραυματισμό. Τότε, έκπληκτος είδε το κεφάλι μιας αρκούδας στην τρύπα της τουαλέτας.

Η Στίβενς είπε ότι το τραύμα προκλήθηκε είτε από δάγκωμα είτε από χτύπημα από τα νύχια του ζώου.

Η Σάνον Στίβενς αποφάσισε να περάσει το σαββατοκύριακο σε ένα yurt με τον αδερφό της Έρικ και τη φίλη του όταν συνέβη το περιστατικό. Νωρίτερα το βράδυ είχαν μαγειρέψει λουκάνικα στη φωτιά σε εξωτερικό χώρο, κάτι που ενδεχομένως προσέλκυσε την αρκούδα.

«Βγήκα εκεί έξω και κάθισα στην τουαλέτα και αμέσως μόλις έκατσα αισθάνθηκα κάτι να με δαγκώνει», είπε στο Associated Press.

Κατάφερε να θεραπεύσει την πληγή της, χρησιμοποιώντας το κουτί πρώτων βοηθειών. Το επόμενο πρωί, παρατήρησαν πατημασιές αρκούδας γύρω από το σημείο της φωτιάς και έξω από το yurt.

Ο βιολόγος του αρμόδιου Τμήματος της Αλάσκας Carl Koch είπε στο KTOO News ότι πιστεύει ότι επρόκειτο για μαύρη αρκούδα.

«Θα μπορούσε να είναι το μόνο άτομο στο οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν θα εκπλαγώ με την πάροδο των ετών εάν άλλα άτομα αναφέρουν όμως παράξενα πράγματα. Αλλά να καθίσεις σε μία εξωτερική τουαλέτα και να συμβεί κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου είναι πολύ ασυνήθιστο» είπε.

Η Στίβενς δήλωσε στο Anchorage Daily News ότι στο μέλλον έχει σκοπό να είναι πιο προσεκτική και να ακολουθεί στο εξής την τακτική «κοιτάω πριν καθίσω». 

Με πληροφορίες του BBC/KTOO News/Associated Press

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM