Πρώην σούπερ σταρ του WWE έκανε coming out ως τρανς άτομο: «Δεν φοβάμαι πια»

Πρώην σούπερ σταρ του WWE έκανε coming out ως τρανς άτομο: «Δεν φοβάμαι πια» Facebook Twitter
Πρώην σούπερ σταρ του WWE έκανε coming out ως τρανς άτομο (Instagram)
0

«Δεν φοβάμαι πια» έγραψε η Gabbi Tuft σε δήλωση της στο Instagram, όπου έκανε coming out ως τρανς άτομο.

Η 42χρονη πρώην σούπερ σταρ του WWE μοιράστηκε μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη, γράφοντας δίπλα στη νέα της φωτογραφία «Εγώ είμαι, χωρίς καμία ντροπή».

«Χωρίς ντροπή, χωρίς να αισθάνομαι άβολα. Αυτή είναι η πλευρά μου που κρυβόταν στις σκιές, φοβόταν τι θα σκεφτεί ο κόσμος. Φοβόμουν τι θα έλεγε ή θα έκανε η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και οι οπαδοί μου» συνέχισε. «Δεν φοβάμαι πια. Τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι αγαπώ τον εαυτό μου για αυτό που είμαι»

Η Tuft, που μεγαλούργησε στο WWE ως Tyler Reks, συνέχισε λέγοντας: «Οι προηγούμενοι οκτώ μήνες ήταν μερικοί από τους σκοτεινότερους της ζωής μου. Η συναισθηματική αναστάτωση τού να είμαι τρανς άτομο και να έχω να αντιμετωπίσω τον κόσμο σχεδόν με "τελείωσε" πολλές φορές», θυμάται.

«Ωστόσο, η ημέρα που σταμάτησα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονται οι άλλοι ήταν η μέρα που πραγματικά πέρασα τα όρια και επέτρεψα στον αυθεντικό μου εαυτό να μπει στο φως». Στη δήλωσή της, η Tuft ευχαρίστησε επίσης την αγαπημένη σύζυγό της Πρισίλα με την οποία έχουν μία κόρη, την 9χρονη Μία, και όσους δείχνουν αποδοχή. 

«Θα τους ευγνωμονώ πάντα. Η υποστήριξή σας στην πορεία μου σημαίνει περισσότερα από όσα θα μάθετε ποτέ. Δεν περιμένω από όλους να συμφωνήσουν ή να καταλάβουν. Δεν είναι σκοπός μου να αλλάξω καμία από τις βασικές σας πεποιθήσεις. Απλώς να ξέρετε ότι το εξωτερικό κέλυφος μπορεί να αλλάξει, αλλά η ψυχή παραμένει η ίδια» πρόσθεσε η Tuft.

«Υπόσχομαι να είμαι πάντα ειλικρινής με το ταξίδι μου και θα είμαι το φως για όσους έχουν ανάγκη. Αυτή είμαι εγώ» καταλήγει η ανάρτηση. Η Tuft αποσύρθηκε από την επαγγελματική πάλη το 2014 μετά από μια εξαετή καριέρα στο WWE.

Με πληροφορίες του People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM