Στίβεν Σπίλμπεργκ: Περιοριστικά μέτρα σε γυναίκα που ήθελε να τον σκοτώσει

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Περιοριστικά μέτρα σε γυναίκα που ήθελε να τον σκοτώσει Facebook Twitter
Ο Steven Spielberg με την σύζυγό του, Kate Capshaw. EPA/MIKE NELSON
0

Δικαστής στο Λος Άντζελες αποδέχθηκε το αίτημα του Στίβεν Σπίλμπεργκ για μόνιμη προστασία από μια γυναίκα που φέρεται να τον καταδίωκε. 

Η 48χρονη Sarah Char διατάχθηκε να παραμένει περίπου 90 μέτρα μακριά από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και την οικογένειά του για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του ΤΜΖ.

Το ΤΜΖ είχε μεταδώσει πρόσφατα πως ο 74χρονος σκηνοθέτης αρχικά πέτυχε προσωρινή εντολή για περιοριστικά μέτρα όταν οι αρχές τον ειδοποίησαν πως πράγματι η Char είχε προσπαθήσει να αγοράσει όπλο με πρόθεση να τον σκοτώσει. 

Η δικαστική εντολή απαγορεύει επίσης στην 48χρονη να πλησιάσει τον χώρο εργασίας και το σπίτι του Στίβεν Σπίλμπεργκ, της συζύγου του, Kate Capshaw και της κόρης τους ή να έρθει σε επαφή μαζί τους μέσω social media, ακόμη και να τον κάνει tag σε κάποια ανάρτηση. 

Ο σκηνοθέτης έχει καταθέσει πως έλαβε επίσης ένα μήνυμα στο Twitter από την Char, που έγραφε: «Αν χρειαστεί να δολοφονήσω προσωπικά κόσμο επειδή μου έκλεψε τις IP, θα το κάνω, Κατάλαβες;».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 48χρονη έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παρενόχληση και απειλές ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Σπίλμπεργκ ήταν ο μοναδικός στόχος της. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM