Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε βίντεο χωρίς μακιγιάζ και αποκάλυψε το «μυστικό της νεότητας»

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε βίντεο χωρίς μακιγιάζ και αποκάλυψε το «μυστικό της νεότητας» Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε ένα βίντεο χωρίς να φορά μακιγιάζ και μοιράστηκε με τους φανς το «μυστικό» της νεότητά της. 

Η 51χρονη τραγουδίστρια έδειξε ένα προς ένα τα βήματα ντεμακιγιάζ που ακολουθεί δείχνοντας στους θαυμαστές της πώς ακριβώς καθαρίζει το πρόσωπό της, με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή της στην Times Square της Νέας Υόρκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

«Είστε έτοιμοι να ξεβγάλετε το 2020; Έχω ακόμη μακιγιάζ, όπως βλέπετε και είναι αρκετό», ακούγεται να λέει στο βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram, ενώ ξεκινά παράλληλα να χρησιμοποιεί διάφορα προϊόντα της σειράς καλλυντικών της. 

«Έχω περισσότερη λάμψη με καθαρό δέρμα από ό,τι βαμμένη», σχολιάζει η Τζένιφερ Λόπεζ, εξηγώντας πως αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει με τα καλλυντικά της. «Θέλω να σας κάνω να νιώθετε όμορφα με την επιδερμίδα σας, όταν είστε μόνοι σας, όταν δεν χρειάζεται να βάζετε μακιγιάζ και φίλτρα και όλα όσα κάνουμε στα social media για να αισθανόμαστε όμορφα». 

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης το μυστικό περιποίησης της επιδερμίδας της που έχει ως αποτέλεσμα την περιβόητη τόσο νεανική της εμφάνιση και αυτό είναι η χρήση αντηλιακού. 

«Ένα από τα μυστικά μου για να δείχνω τόσο νεανική όσο αρέσει στον κόσμο να λέει, πιστεύω πως είναι το SPF 30 και η χρήση του καθημερινά ως ενυδατική. Το κάνω από τότε που ήμουν 20 ετών και δεν έχω παραλείψει ούτε μέρα», σημείωσε. 

Με πληροφορίες από USA Today

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM