Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι

Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι Facebook Twitter
0

Ο Φιλ Κόλινς με την πρώην σύζυγό του, Orianne Cevey, χώρισαν για δεύτερη φορά μετά την επανασύνδεσή τους το 2016. 

Οι δυο τους δεν ξαναπαντρεύτηκαν ποτέ, αλλά σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η Cevey απλώς παντρεύτηκε έναν άλλο άντρα, τον Τόμας Μπέιτ, τον περασμένο Αύγουστο. 

Πηγή με γνώση της κατάστασης είπε στο ΕΤ πως ο Κόλινς θέλει η Cevey να φύγει από το σπίτι του στη Φλόριντα καθώς δεν επιθυμεί να έχει πλέον οικονομικούς δεσμούς μαζί της. 

Η πηγή υποστηρίζει ωστόσο πως Cevey αρνείται να αφήσει την κατοικία, έχει αλλάξει τους κωδικούς στο σπίτι και είναι απείθαρχη με το προσωπικό. 

Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι Facebook Twitter
Με την πρώην σύζυγό του Orianne Cevey.

Η 46χρονη Cevey με τον 69χρονο Βρετανό τραγουδιστή ήταν παντρεμένοι για εννέα χρόνια πριν χωρίσουν το 2008 και έχουν μαζί δυο γιους, τον 19χρονος Νίκολας και τον 15χρονο Μάθιου.

Την εποχή του χωρισμού τους, ο Κόλινς ανάγκασε την Cevey να πληρώσει ποσό-ρεκόρ 46.7 εκατ. δολαρίων στο πλαίσιο του συμβιβασμού για το διαζύγιό τους. 

Σύμφωνα με την πηγή, η Cevey ζητά περισσότερα χρήματα από τον Κόλινς μετά από μια σειρά κακών επενδύσεων και ένα πανάκριβο διαζύγιο από τον άλλο πρώην της, Charles Mejjati.

Η πηγή υποστηρίζει πως η Cevey απειλεί με ψευδείς και ντροπιαστικές κατηγορίες σχετικά με τον τραγουδιστή αν δεν την βοηθήσει οικονομικά. 

Ο Φιλ Κόλινς χωρίζει την πρώην γυναίκα του για δεύτερη φορά - Την διώχνει και από το σπίτι Facebook Twitter
Με τους γιους του, Νίκολας και Μάθιου, το 2009.

Όσο για τους γιους τους, η πηγή αναφέρει πως ο Κόλινς συνεχίζει να τους στηρίζει πλήρως, πληρώνοντας όλα τα έξοδά τους. 

Ο Φιλ Κόλινς έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει δυο παιδιά από τον πρώτο γάμο του με την Αντρέα Μπερτορέλι και άλλο ένα από τον δεύτερο γάμο του με την Τζιλ Τράβελμαν. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM