Αεροσυνοδός γίνεται viral, ξανά, με τις συμβουλές της- Αυτά είναι τα πιο βρώμικα σημεία στο αεροπλάνο

Αεροσυνοδός γίνεται viral, ξανά, με τις συμβουλές της- Αυτά είναι τα πιο βρώμικα σημεία στο αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα αεροπλάνο; Σίγουρα μια αεροσυνοδός είναι η καταλληλότερη να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, που γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή της πανδημίας.

Η Κατ Καλαμάνι, Αμερικανίδα αεροσυνοδός που συνηθίζει να δημοσιεύει τις συμβουλές της στο TikTok έγινε ξανά viral, αποκαλύπτοντας ποια σημεία του αεροπλάνου πρέπει οπωσδήποτε να απολυμάνει ένας επιβάτης.

«Πρώτα από όλα, μην αγγίζετε τη θήκη στην πλάτη του καθίσματος. Καθαρίζονται ανάμεσα στις πτήσεις, αλλά δεν απολυμαίνονται. Σκεφτείτε όλα τα βρώμικα χαρτομάντιλα και τα σκουπίδια που έχουν μπει εκεί μέσα», λέει στο βίντεο η Καλαμάνι.

«Πριν χρησιμοποιήσετε το τραπεζάκι, φροντίστε να το απολυμάνετε. Έχω δει τόσο πολλούς γονείς να το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν τα μωρά τους και μετά η βρώμικη πάνα καταλήγει στη θήκη του καθίσματος», συνεχίζει η αεροσυνοδός.

 

Η Καλαμάνι στη συνέχεια στρέφει την προσοχή της προς τα πάνω και αναφέρει «Ναι, από αυτούς τους αεραγωγούς έχουν περάσει χιλιάδες χέρια. Σκουπίστε τους πριν τους ακουμπήσετε». Δεν σταματά όμως εκεί.

Η αεροσυνοδός αναφέρεται και στο φυλλάδιο με τις οδηγίες ασφαλείας, τα οποία πολλοί άνθρωποι διαβάζουν για να περάσει η ώρα, τονίζοντας ότι ούτε αυτά απολυμαίνονται. Λιτό το σχόλιό της και για τη ζώνη «Ναι, απλά σκουπίστε την», λέει.

Τέλος, η Καλαμάνι συμβουλεύει τους επιβάτες να χρησιμοποιούν ένα χαρτομάντιλο για να κλείσουν την πόρτα της τουαλέτας του αεροπλάνου.

Πριν από μερικές εβδομάδες η ίδια αεροσυνοδός είχε γίνει ξανά viral, δίνοντας συμβουλές από την εμπειρία της για το τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας όταν μένει σε ξενοδοχείο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM