Άντονι Χόπκινς: «170 ημέρες καραντίνας και ακόμη δεν τρελάθηκα»

Άντονι Χόπκινς: «170 ημέρες καραντίνας και ακόμη δεν τρελάθηκα» Facebook Twitter
0

Ο Άντονι Χόπκινς αποφάσισε να κάνει λίγη πλάκα με τους φανς του στα social media με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού.

«170 ημέρες καραντίνας και νομίζω πως έχω ακόμη σώας τας φρένας», σχολίασε ο 82χρονος ηθοποιός, δημοσιεύοντας μια αστεία φωτογραφία του με μια γκριμάτσα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

170 days in quarantine and I think I’m still sane 🤪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) στις


Ο Χόπκινς έχει παίξει πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες στον κινηματογράφο, αλλά ένας από τους διασημότερους ρόλους του ήταν εκείνος του Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία «When the Lambs Go Silent» (Η σιωπή των αμνών), όπου υποδύθηκε έναν ψυχοπαθή κανίβαλο.

Οι φανς του αμέσως άρχισαν τους γράφουν διάφορα αστεία, σχολιάζοντας πως όλα είναι καλά αρκεί να μην ξεκινήσει να σκέφτεται τον κανιβαλισμό. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χόπκινς εκπλήσσει τους θαυμαστές του με «περίεργα» βίντεο, αφού κάποια στιγμή είχε δημοσιεύσει ένα κλιπ όπου χόρευε σαν τρελός ακούγοντας thrash Metal.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM