Gianluca Vacchi: Ο "βασιλιάς" του Instagram θα γίνει πατέρας (αλλά μυαλό δεν φαίνεται να βάζει)

Gianluca Vacchi: Ο "βασιλιάς" του Instagram θα γίνει πατέρας (αλλά μυαλό δεν φαίνεται να βάζει) Facebook Twitter
0

Στο σύμπαν του Gianluca Vacchi κορωνοϊός δεν υπάρχει. Υπάρχει θάλασσα, χορός, πολυτελή σπίτια και γλέντια μέχρι πρωίας και ασχέτως που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά στη ζωή του, όχι μόνο δεν φαίνεται να βάζει μυαλό και να παίρνει στα σοβαρά ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη, αλλά έχει μετατραπεί και σε life coach. 

Εσχάτως, στη σελίδα του στο Instagram δεν φαίνεται να τον νοιάζει μόνο η δική του καλοπέραση και η κοιλιά της συντρόφου του, που παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της δίνει ρεσιτάλ χορευτικών challenges μαζί του, αλλά και η ευζωία των ακολούθων του, οπότε φροντίζει να εμπλουτίζει την ημέρα τους με συμβουλές για το πώς θα αποβάλλουν το στρες, πώς θα απολαμβάνουν τη ζωή τους (που την έχουν μία) και άλλα τέτοια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New hair look waiting for our baby girl 💗 @sharfonseca

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) στις

 

Όπως είναι γνωστό, με την 25χρονη Σάρον Φονσέκα είναι μαζί από τα τέλη του 2017, όταν χώρισε με τη μέχρι τότε σύντροφό του, το μοντέλο Τζόρτζια Γκαμπριέλε, ενώ έχει ήδη μία κόρη, τη Τζινέβρα Μαβίγια που γεννήθηκε το 2002, καρπός του έρωτα του με μια άλλη γυναίκα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mi nuevo tema “Para” con @irsais esta ya disponible en todas las plataformas! Bailando con la Reina @anitta 🌹 #gvlifestyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) στις

Φυσικά εδώ και χρόνια, κανείς δεν έχει καταλάβει πότε διοικεί τις επιχειρήσεις του -είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας SEA Società Europea Autocaravan- καθώς είτε από τη βίλα του στο Ερεμίτα, είτε από τα πολυτελή σκάφη του μοιάζει να περνά την ημέρα του χορεύοντας ή κάνοντας γυμναστική ή απλώς περνώντας καλά με τους φίλους του. 

Πάντως, σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν το όνομά του έχει αναμιχθεί σε επιχειρηματικό σκάνδαλο, κάτι, όμως, που δεν φαίνεται ούτε να τον πτοεί ούτε να αλλάζει στο παραμικρό τη βιοθεωρία του... 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Never give up!! Consistency! #gvlifestyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM