Η Πάρις Χίλτον λέει πως θα κατέβει υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ και τρολάρει τον Τραμπ

Η Πάρις Χίλτον λέει πως θα κατέβει υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ και τρολάρει τον Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε πρόσφατα πως σκοπεύει να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ, με πολλούς ωστόσο να θεωρούν πως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο. 

Διάφοροι διάσημοι χλεύασαν την ανακοίνωση του Αμερικανού ράπερ, με την ηθοποιό Τόφανι Χάντις να αστειεύεται πως σκέφτεται επίσης να θέσει υποψηφιότητα, λέγοντας μάλιστα πως έχει ήδη επιλέξει συνυποψήφιο- τον κωμικό Ντέιβ Τσαπέλ. 

Και τώρα, η Πάρις Χίλτον αποφάσισε να μπει επίσης στο «παιχνίδι», ανακοινώνοντας με τη σειρά της μέσω social media πως θέλει και αυτή να συμμετάσχει στον προεδρικό γύρο. 

Η 39χρονη σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ροζ φόρεμα και τον σκύλο της αγκαλιά, με φόντο υποτίθεται τον Λευκό Οίκο, γράφοντας με ροζ γράμματα «Πάρις για πρόεδρος». «Μου αρέσει όπως ακούγεται αυτό», πρόσθεσε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#PresidentParis ✨💕👸🏼💕✨ I like the sound of that.😉 #ThatsHot 🔥 #MakeAmericaHotAgain 🇺🇸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Όπως εξήγησε σε δεύτερη ανάρτηση, το σλόγκαν της προεκλογικής καμπάνιας της θα είναι «Κάντε την Αμερική σέξι ξανά», παραφράζοντας το διάσημο σλόγκαν του Ντόναλντ Τραμπ «Make America Great Again». 

Η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο να της παίρνουν συνέντευξη, λέγοντας πως θα επέλεγε την τραγουδίστρια Rihanna ως συνυποψήφια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#ParisForPresident ❤️💙👸🏼💙❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις


Την επόμενη ημέρα, πόσταρε δυο ακόμη «πειραγμένες» φωτογραφίες, με την ίδια ξαπλωμένη στο Οβάλ Γραφείο, σχολιάζοντας: «Αποφάσισα πως το Οβάλ Γραφείο χρειάζεται ανακαίνιση και την πινελιά μιας γυναίκας. Μήπως να το κάνω σε σχήμα καρδιάς;». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Should I make the Oval Office into a Heart Shape Office? 💁🏼‍♀️💗 #ParisForPresident ⚡️👸🏼⚡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM