Τζένιφερ Άνιστον: «Δυσκολεύτηκα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ και ανακουφίστηκα όταν έγινε»

Τζένιφερ Άνιστον: «Δυσκολεύτηκα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ και ανακουφίστηκα όταν έγινε» Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε πως δυσκολεύτηκε πολύ να «ξεφύγει» από τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν στα Φιλαράκια, ο οποίος την έκανε ωστόσο παγκοσμίως διάσημη.

«Δεν μπορούσα να αποτινάξω την Ρέιτσελ με τίποτα από πάνω μου. Δεν μπορούσα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ των Friends, η οποία είναι παντού συνεχώς και απλώς σκέφτεσαι, "Σταματήστε επιτέλους να παίζετε αυτή τη σειρά". Πάλευα ειλικρινά με τον εαυτό μου και ποια ήμουν πραγματικά στη βιομηχανία επειδή συνεχώς προσπαθούσα να αποδείξω πως είμαι κάτι περισσότερο», ανέφερε η 51χρονη ηθοποιός στο The Hollywood Reporter. 

Η Τζένιφερ Άνιστον σχολίασε πως ο ρόλος της στην ταινία «The Good Girl», το 2002, ήταν τελικά εκείνος που την βοήθησε να ξεφύγει από την εικόνα της Ρέιτσελ.

«Το "Good Girl" ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία πραγματικά να ξεφορτωθώ τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ και να υποδυθώ κάτι που δεν είχε καμία σχέση, για μένα ήταν τεράστια ανακούφιση», λέει.

«Αλλά θυμάμαι ταυτόχρονα τον πανικό μου, σκεφτόμουν, "Θεέ μου, δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ίσως έχουν δίκιο. Ίσως όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν κάτι που δεν βλέπω, πως τελικά είμαι μόνο εκείνο το κορίτσι στο διαμέρισμα του Μανχάταν με τους μοβ τοίχους". Οπότε σχεδόν το έκανα απλώς για μένα, για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Αλλά ήμουν τρομοκρατημένη, επειδή το κάνεις μπροστά στον κόσμο», εξήγησε.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM