Στον «αέρα» φέρεται να βρίσκονται τα μεγαλεπήβολα σχέδια των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, που αντί για δημόσιες ομιλίες έναντι ενδεχομένως εκατομμυρίων, προς το παρόν περιορίζονται στην αναζήτηση σπιτιού.

 

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που φιλοξενούνται στη βίλα του Τάιλερ Πέρι, ψάχνουν σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου έχουν μετακομίσει ύστερα από την αποχώρησή του από τα καθήκοντα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την Disney, δανείζοντας τη φωνή της σε ήρωες κινουμένων σχεδίων, ενώ φήμες θέλουν να έχει συμφωνήσει με την εταιρεία και για μία ταινία.

 

Το ζευγάρι πρόκειται επίσης να ξεκινήσει μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ονομάζεται Archewell Foundation, ενώ στις νέες δραστηριότητές τους εντάσσονται επίσης οι ομιλίες επί πληρωμής, κάνοντας αρχή από την εκδήλωση της JP Morgan νωρίτερα φέτος.

 

Ωστόσο ο Russell Myers, βασιλικός συντάκτης της Daily Mirror υποστηρίζει ότι όλα τα σχέδια του ζευγαριού είναι «επί του παρόντος στον αέρα».

 

«Είχαν μεγάλα σχέδια όταν εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες... να δημιουργήσουν το δικό τους ίδρυμα και τώρα προφανώς αυτά τα σχέδια έχουν κουρελιαστεί. Είχαν σχέδια να ξεκινήσουν δραστηριότητα στον πολύ-πολύ προσοδοφόρο κόσμο των δημόσιων ομιλιών, όπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια λίρες σε μία μόνο εμφάνιση», σχολίασε σε συνέντευξή του στο Radio New Zealand.