H Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε τα τατουάζ που έκανε στη μνήμη του Κόμπι και της Τζιάνα

H Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε τα τατουάζ που έκανε στη μνήμη του Κόμπι και της Τζιάνα Facebook Twitter
0

Η Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε ότι έκανε τατουάζ στη μνήμη του συζύγου της, Κόμπι και της κόρης τους, Τζιάνα, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με το ελικόπτερο τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη Τζιάνα ήταν ανάμεσα στους 9 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην Καλιφόρνια στις 26 Ιανουαρίου. Με αναρτήσεις στο Instagram η Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε ότι έκανε τατουάζ με «το γλυκό μήνυμα» τόσο του αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ όσο και της κόρης τους.


Τα τατουάζ έγιναν τον Φεβρουάριο, ενώ από τα βίντεο που ανάρτησε- και αναδημοσίευσε ο tattoo artisti Νίκο Χουρτάδο που τα δημιούργησε- φαίνεται ότι τα έκανε στον λαιμό και στον καρπό της.


Τον προηγούμενο μήνα είχε δοθεί στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση για τα θύματα της τραγωδίας, σύμφωνα με την οποία ήταν σχεδόν ακαριαίος ο θάνατος όλων των επιβαινόντων στο ελικόπτερο. Επίσης, τον Μάιο η Βανέσα Μπράιαντ είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του γραφείου του σερίφη του Λος Άντζελες, γιατί αστυνομικοί τράβηξαν φωτογραφίες των νεκρών, στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM