Πρίγκιπας Άντριου: Αγόρασε σαλέ στην Ελβετία, αλλά δεν πλήρωσε όλο το ποσό- Αντιμέτωπος με μήνυση

Πρίγκιπας Άντριου: Αγόρασε σαλέ στην Ελβετία, αλλά δεν πλήρωσε όλο το ποσό- Αντιμέτωπος με μήνυση Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Άντριου αγόρασε σαλέ στο Βερμπιέ, αλλά δεν το έχει αποπληρώσει (Πηγή φωτό ΕPA)
0

Ο πρίγκιπας Άντριου είναι αντιμέτωπος ξανά με τον νόμο, αυτή τη φορά στην Ελβετία, σχετικά με την αγορά ενός σαλέ.

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον, οφείλουν ακόμη χρήματα στην προηγούμενη ιδιοκτήτρια του σαλέ, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Le Temps.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η Φέργκιουσον- που παρότι χώρισαν το 1996 διατηρούν στενές σχέσεις- αγόρασαν το 2014 ένα σαλέ στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στη νοτιοδυτική Ελβετία, έναντι 22 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (21 εκατομμύρια ευρώ).

Το συμβόλαιο προέβλεπε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι ένα μέρος του ποσού- 6 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα- θα καταβαλλόταν στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Κάτι που όμως δεν έγινε ούτε τότε, ούτε μέχρι στιγμής.

Έτσι η πρώην ιδιοκτήτρια προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας 8 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (το οφειλόμενο ποσό συν τους τόκους). Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών για αυτή την υπόθεση. Συμπλήρωδσε όμως ότι οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο αποτελούν αντικείμενο συμφωνίας για τήρηση του απορρήτου.

Δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα με τον νόμο που αντιμετωπίζει ο πρίγκιπας Άντριου το τελευταίο διάστημα. Το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή προτού δικαστεί για sex trafficking. Επίσης, μια Αμερικανίδα έχει καταγγείλει ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, ενώ ήταν ανήλικη, στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM