Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι απομονωμένοι στο Λος Άντζελες: «Θέλει ηθικό ανεβασμένο»

Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι απομονωμένοι στο Λος Άντζελες: «Θέλει ηθικό ανεβασμένο» Facebook Twitter
0

Οικογενειακές στιγμές με την Μέγκαν Μαρκλ και τον 11 μηνών γιο τους, Άρτσι, απολαμβάνει ο πρίγκιπας Χάρι, στην διάρκεια του lockdown λόγω κορωνοϊού.

Ο Δούκας του Σάσεξ, που πρόσφατα μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς περνούν οι τρεις τους σε απομόνωση, σε ένα βίντεο με γονείς και νοσηλευτές στη Βρετανία που φροντίζουν σοβαρά άρρωστα παιδιά.

«Υπάρχουν πάρα πολλά θετικά που συμβαίνουν την ίδια στιγμή. Περνώντας χρόνο με την οικογένεια -τόσο πολύ χρόνο μαζί τους- σχεδόν σκέφτεσαι, "Νιώθω τύψεις που έχω τόσο πολύ οικογενειακό χρόνο;". Πρέπει να χαίρεσαι αυτές τις στιγμές, που απλώς κυλιέσαι στο πάτωμα υστερικά. Αναπόφευκτα, μισή ώρα αργότερα, ίσως μια μέρα αργότερα, θα υπάρξει κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς και δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις», ανέφερε ο ίδιος.

Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι απομονωμένοι στο Λος Άντζελες: «Θέλει ηθικό ανεβασμένο» Facebook Twitter

Ο πρίγκιπας Χάρι εγκωμίασε, στη συνέχεια, τις οικογένειες, αποκαλώντας τους «σούπερ γονείς» για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση υπό τέτοια πίεση.

«Η αντοχή και η δύναμη που έχετε είναι καταπληκτική. Ποτέ, μα ποτέ, δεν πρέπει να το ξεχάσετε αυτό. Φυσικά και υπάρξουν δύσκολες μέρες δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι για εσάς. Έχω ένα παιδί 11 μηνών και είναι αρκετό!», είπε για τον γιο του, Άρτσι, που τον Μάιο θα γίνει ενός έτους.

Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι απομονωμένοι στο Λος Άντζελες: «Θέλει ηθικό ανεβασμένο» Facebook Twitter

Σχετικά με το πώς τα περνάει, ο Χάρι απάντησε: «Όχι και άσχημα. Πιστεύω πως σίγουρα ζούμε περίεργες εποχές- όλοι βιώνουν το ίδιο πράγμα με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Αλλά όσο περισσότερο συνεχιστεί, φαντάζομαι πως τόσο πιο δύσκολο γίνεται για τον καθένα σας. Όλα έχουν να κάνουν με το ηθικό. Αν είναι ανεβασμένο, αν σηκώνεσαι το πρωί και λες, "Εντάξει, καινούργια μέρα, έχω εδώ όλη την οικογένειά μου, τι θα κάνουμε;". Φυσικά υπάρχει ο φόβος τι μπορεί να συμβεί, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και ξαφνικά όλοι συνειδητοποιήσαμε πόσο μικροί είμαστε στο μεγάλο σχέδιο πραγμάτων».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM