Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Πλάθιντο Ντομίνγκο - Χειροτέρεψε η υγεία του και χρειάστηκε εισαγωγή

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Πλάθιντο Ντομίνγκο - Χειροτέρεψε η υγεία του και χρειάστηκε εισαγωγή Facebook Twitter
0

Ο Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο οποίος αποκάλυψε πριν από μία εβδομάδα πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Ακαπούλκο, στην πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού


Αφού αποσύρθηκε από την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, μετά τις πολυάριθμες κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που του απευθύνθηκαν πέρυσι, ο Ντομίνγκο, 79 ετών, ήταν στο Μεξικό όταν εμφανίστηκαν τα συμπτώματα της λοίμωξης.


Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η εκπρόσωπος του τενόρου επιβεβαίωσε πως χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δήλωσε ότι «η κατάσταση του τώρα είναι σταθερή και ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να το κρίνουν οι γιατροί».

Κάποια μίντια στο Μεξικό μεταδίδουν πως η υγεία του επιδεινώθηκε μέσα στην εβδομάδα, αλλά πως μετά τη νοσηλεία του ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Στις 22 Μαρτίου, ο Ντομίνγκο είχε ανακοινώσει μέσω στα social media για την κατάσταση της υγείας του και τη διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Ολόκληρο μήνυμα του Πλάθιντο Ντομίνγκο:


«Αισθάνομαι πως έχω ηθικό καθήκον να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον COVID19, τον κορωνοϊό. Η οικογένειά μου και εγώ βρισκόμαστε όλοι σε απομόνωση για όσο κρίθηκε ιατρικά απαραίτητο. Προς το παρόν είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας αλλά εγώ εμφάνισα πυρετό και συμπτώματα βήχα οπότε αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δυο μέτρων μεταξύ σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και πάνω από όλα μείνετε σπίτι αν μπορείτε! Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση, οπότε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας το δυνατόν συντομότερο. Σας παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες των κυβερνήσεών σας και τις ρυθμίσεις για να μείνετε ασφαλείς, προστατεύοντας όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM