Κοροναϊός: Έτσι ταξιδεύει η Ναόμι Κάμπελ - Ολόσωμη στολή, γάντια και μάσκα

Κοροναϊός: Έτσι ταξιδεύει η Ναόμι Κάμπελ - Ολόσωμη στολή, γάντια και μάσκα Facebook Twitter
1

Στην εποχή του κοροναϊού, η Ναόμι Κάμπελ δεν δείχνει διατεθειμένη να διακινδυνεύσει την μετάδοση του ιού και επιλέγει να ταξιδέψει με εμφάνιση που περιλαμβάνει ολόσωμη στολή προστασίας, μάσκα και γάντια.

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram, ενώ προηγουμένως είχε εντοπιστεί από παπαράτσι να κυκλοφορεί με την εμφάνιση αυτή σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Νέα Υόρκη.

Κοροναϊός: Έτσι ταξιδεύει η Ναόμι Κάμπελ - Ολόσωμη στολή, γάντια και μάσκα Facebook Twitter

Η Ναόμι Κάμπελ δεν έχει κρύψει το πόσο την απασχολεί η υγιεινή και η προστασία της κατά τα ταξίδια καθώς πέρυσι με βίντεο στο YouTube, έδειξε πώς χρησιμοποιεί αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να καθαρίσει το κάθισμα, το τραπέζι, την τηλεοπτική οθόνη, το προσκέφαλο, τα χερούλια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ακουμπήσει κάθε φορά που πετάει.

«Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα. Είναι η υγεία μου και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα», είχε πει τότε. Σήμερα, μετά την εμφάνιση αυτή λέει πως θα δημοσιεύσει και ένα νέο βίντεο στο κανάλι της για το πώς ταξιδεύει ενώ ο κοροναϊός εξαπλώνεται. 

Η εμφάνισή της αυτή πάντως προκάλεσε πληθώρα σκωπτικών σχολίων στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια