Η Τζέσικα Μπιλ είχε γενέθλια και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ της έκανε πιτζάμα - πάρτι

Η Τζέσικα Μπιλ είχε γενέθλια και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ της έκανε πιτζάμα - πάρτι Facebook Twitter
0

Με ένα διαφορετικό πάρτι, που της διοργάνωσε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, γιόρτασε τα γενέθλιά της η Τζέσικα Μπιλ.

Η 38χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να γελά φορώντας τις πιτζάμες της, ενώ ο Τίμπερλεϊκ της φέρνει την τούρτα.

«Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου με στιλ... και με αυτό εννοώ, φορώντας πιτζάμες. Έβαλα τον Τζάστιν να υποσχεθεί πως δεν θα μου τραγουδήσει το "Happy Birthday", οπότε αυτοσχεδίασε. Λυπάμαι που δεν μπορείτε να το ακούσετε, αλλά ακόμη γελάω», έγραψε στο μήνυμά της, προσθέτοντας για τον σύζυγό της: «Σε ευχαριστώ, υπέροχε άνθρωπε, που πραγματικά με ακούς και που ετοίμασες αυτό το πάρτι». 


Ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε επίσης ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα αστείο μήνυμα για τα γενέθλια της συζύγου του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου. Μια νέα περιπέτεια κάθε μέρα και ένας θησαυρός. Ανυπομονώ να μοιραστώ πολλά ακόμη μαζί σου. Σε ευχαριστώ που με ενέχεσαι όταν μυρίζω περίεργα μετά από μια παρτίδα γκολφ ή όταν γενικά μυρίζω περίεργα. Είσαι η καλύτερη όλων, αγάπη μου! Σε λατρεύω».


Το τελευταίο διάστημα, τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Τίμπερλεϊκ να κρατά από το χέρι την συμπρωταγωνίστριά του Alisha Wainwright, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Η Τζέσικα Μπιλ είχε γενέθλια και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ της έκανε πιτζάμα - πάρτι Facebook Twitter
Η Τζέσικα Μπιλ είχε γενέθλια και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ της έκανε πιτζάμα - πάρτι Facebook Twitter

Μετά τον σάλο και τις φήμες περί απιστίας, ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο Instagram, εξηγώντας πως μετάνιωσε για την συμπεριφορά του, που ήταν αποτέλεσμα «υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ». «Τίποτε δεν συνέβη ανάμεσά μας. Είχα πιει πάρα πολύ εκείνη το βράδυ και μετανιώνω για την συμπεριφορά μου. Θα έπρεπε να το σκεφτώ καλύτερα. Δεν είναι αυτό το παράδειγμα που θα ήθελα να δώσω στον γιο μου», είχε γράψει μεταξύ άλλων. 

Στην ανάρτησή του, ζητούσε επίσης συγγνώμη από την «καταπληκτική του σύζυγο» και την οικογένειά του «που τους υπέβαλε σε μια τόσο ντροπιαστική κατάσταση», ενώ ορκίστηκε να εστιάσει στο να γίνει «ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορεί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM