«Ας κάψουμε την Άμπερ»: Στο δικαστήριο τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Ντεπ για την Χερντ

«Ας κάψουμε την Άμπερ»: Στο δικαστήριο τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Ντεπ για την Χερντ Facebook Twitter
3

Απειλές για τη ζωή τής πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ περιείχαν τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Τζόνι Ντεπ σε συνάδελφο και φίλο του, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια δίκης στο Πρωτοδικείο Λονδίνου.

Τον Νοέμβριο του 2013 ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να έστειλε μήνυμα στον επίσης ηθοποιό Πολ Μπέτανι, στον οποίο έγραφε: «Ας κάψουμε την Άμπερ». Την ίδια μέρα, σε άλλο μήνυμά του στον ίδιο παραλήπτη, φέρεται να έλεγε: «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε!!! Θα γα@@@ω το καμένο της πτώμα μετά για να βεβαιωθώ πως είναι νεκρή».

Τα μηνύματα αυτά αποκαλύφθηκαν κατά την εκδίκαση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε υποβάλει ο ηθοποιός κατά της εφημερίδας Sun, μετά τη δημοσίευση άρθρου, το 2018, που υποστήριζε πως ο Ντεπ ήταν βίαιος κατά της Χερντ.

Ο 56χρονος μήνυσε τους εκδότες και τον διευθυντή σύνταξης της Sun για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Κατά την προδικαστική ακρόαση στην οποία παρέστη ο Ντεπ, ο δικαστής άκουσε πως 70.000 μηνύματα - μεταξύ αυτών και πολλά απειλητικά για τη ζωή της - αποκαλύφθηκαν «κατά λάθος» στους κατηγορούμενους (Sun) Apokαπό την πρώην νομική ομάδα του ηθοποιού.

Επιπλέον, σε άλλο μηνύματα που αποδίδεται στον Ντεπ και πάλι προς τον Μπέτανι,αναφέρεται: «Θα σταματήσω κανονικά αυτό το πράγμα με την κρεπάλη, χρυσέ μου... Πιωμένος όλη νύχτα προτού πάρω την Άμπερ να πετάξουμε προς Λος Άντζελες, την περασμένη Κυριακή... Χάλια, φίλε... Χωρίς φαΐ για μέρες... σκόνες... μισό μπουκάλι ουίσκι, χίλια red bull, βότκες, χάπια, 2 μπουκάλια Champers στο αεροπλάνο και τι έχεις; Έναν θυμωμένο, επιθετικό τύπο σε ένα γαμ@@@νο μπλακ άουτ, να ουρλιάζει χυδαιότητες και να προσβάλει όποιον μ@@@α πλησιάζει. Τέλειωσα... Είμαι βέβαια πολύ γαμ@@@@ς στο κεφάλι για να εκτοξεύω την οργή μου σε αυτήν που αγαπώ. Κι επίσης, είμαι πολύ μεγάλος για να είμαι αυτός ο τύπος. Όμως, τα χάπια είναι μια χαρά!!!»

Tο ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεα των γυρισμάτων της ταινίας The Rum Diary το 2011 και παντρεύτηκε στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του 2015. Τον Μάιο του επόμενου χρόνου, η Χερντ έλαβε περιοριστικά μέτρα κατά του Ντεπ, κατηγορώντας τον για κακοποίηση - κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Οι δύο τους προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό το 2017, με την Χερντ να δωρίζει τα 7 εκατομμύρια δολάρια του διακανονισμού σε οργανώσεις.

Με πληροφορίες από Guardian/The Times

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM