Ο πρίγκιπας Χάρι συζητά με την Goldman Sachs για μια σειρά συνεντεύξεων

Ο πρίγκιπας Χάρι συζητά με την Goldman Sachs για μια σειρά συνεντεύξεων Facebook Twitter
0

Η Goldman Sachs βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να συμπεριλάβει τον πρίγκιπα Χάρι ως προσκεκλημένο ομιλητή στη διαδικτυακή σειρά της συνεντεύξεων «Talks at GS».

Ο Χάρι πιθανόν θα θελήσει να μιλήσει σχετικά με δύο θέματα που τον ενδιαφέρουν: εκείνα της ψυχικής υγείας και των αναγκών των βετεράνων του στρατού, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, επικαλούμενο μια πηγή με γνώση του θέματος.

Το «Talks at GS» είναι μια σειρά συνεντεύξεων που συχνά φιλοξενεί η Goldman Sachs, όπου παρουσιάζονται επιφανείς προσωπικότητες του επιχειρηματικού και όχι μόνο τομέα.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που φιλοξενήθηκαν προηγουμένως βρίσκονται ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο συγγραφέας Μάλκομ Γκλάντγουελ και ο CEO της Walt Disney Ρόμπερτ Ίγκερ.

Για τις συνεντεύξεις δεν καταβάλλεται κάποιο χρηματικό αντίτιμο, σημειώνει το δημοσίευμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM