ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Μπραντ Πιτ αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του και απάντησε ποιος γράφει τις ομιλίες του

Ο Μπραντ Πιτ αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του και απάντησε ποιος γράφει τις ομιλίες του Facebook Twitter
Στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Ταραντίνο και αφιέρωσε το βραβείο στα παιδιά του, ενώ απάντησε αν γράφει ή όχι μόνος τους λόγους του.
1

Ο Μπραντ Πιτ απέκτησε και δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο, καθώς απέσπασε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Once Upon a Time... in Hollywood».

«Μου είπαν πως θα είχα μόλις 45 δευτερόλεπτα εκεί πάνω, που είναι 45 δευτερόλεπτα παραπάνω από όσα έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον αυτή την εβδομάδα», είπε ο 56χρονος ηθοποιός, σχολιάζοντας την δίκη για την παραπομπή Τραμπ, που έγινε χωρίς η Γερουσία να καλέσει μάρτυρες. «Σκέφτομαι μήπως ο Κουέντιν κάνει κάποια σχετική ταινία και στο τέλος οι μεγάλοι πράξουν το σωστό», συνέχισε. 

Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε -μέχρι σήμερα- κερδίσει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο για το υποκριτικό ταλέντο του, παρόλο που μετρά ήδη 30 χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου και έχει προταθεί τρεις φορές. Φέτος ήταν υποψήφιος στην κατηγορία με τους Τομ Χανκς, Άντονι Χόπκινς, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι. Αυτό είναι το πρώτο βραβείο που παίρνει ως ηθοποιός, καθώς το 2013 είχε λάβει ακόμη ένα αλλά ως παραγωγός για το «12 χρόνια σκλάβος».

Ο Μπραντ Πιτ αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του και απάντησε ποιος γράφει τις ομιλίες του Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ απέσπασε το δεύτερο βραβείο Όσκαρ της καριέρας του.
Ο Μπραντ Πιτ αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του και απάντησε ποιος γράφει τις ομιλίες του Facebook Twitter
Το συγχαρητήριο φιλί της Ρετζίνα Κινγκ μετά την απονομή.

Στην ομιλία του, ευχαρίστησε τον Ταραντίνο που τον επέλεξε για την ταινία και αστειεύτηκε για κόμη μια φορά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. «Κουέντιν, είσαι αυθεντικός, είσαι μοναδικός... Η Ακαδημία θα ήταν βαρετή χωρίς εσένα», σημείωσε ο Πιτ, προσθέτοντας αμέσως μετά: «Λίο, η θέα είναι φανταστική».

Λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή, ο 56χρονος ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος είπε πως αφιερώνει τη νίκη του και το βραβείο του στα έξι παιδιά του που είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνον. «Αυτό είναι για παιδιά μου που βάζουν χρώμα σε ό,τι κάνω. Σας λατρεύω», δήλωσε ο Μπραντ Πιτ.

 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την απονομή, ο Μπραντ Πιτ υπερασπίστηκε το πολιτικό του σχόλιο επί σκηνής, ενώ απάντησε επίσης στις φήμες πως δεν γράφει μόνος τις ομιλίες του.

«Πραγματικά απογοητεύτηκα αυτήν την εβδομάδα. Είναι μια θλιβερή ημέρα και δεν νομίζω πως πρέπει το αφήσουμε να περάσει έτσι, σοβαρολογώ», είπε ο διάσημος ηθοποιός. Σχετικά με το ότι έχει προσλάβει κάποιον να γράφει τους λόγους του, απάντησε: «Σίγουρα τους γράφω εγώ, έχω μερικούς φίλους που με βοηθούν με τα αστεία αλλά πρέπει να βγαίνει από την καρδιά. Από πάντα ήμουν πολύ διστακτικός με τις ομιλίες, με αγχώνουν, οπότε αυτή τη φορά είπα να τις δουλέψω και να εξοικειωθώ οπότε καταβάλλω αρκετή προσπάθεια».

 
Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
α,ρε brad! εκτος απο το οτι δεν το αξιζες,δεν εχεις και χιουμορ!επρεπε να πεις κατι σαν: "ευχαριστω τον κουεντιν,ο οποιος εκτος απο τον ρολο μου,μου εγραψε και την ομιλια αποδοχης του οσκαρ!" ολη η αιθουσα θα γελουσε με τον αυτοσαρκασμο σου! why so serious?παντως,μπραβο σου που αναγνωρισες(πρωτιστως ο ταραντινο,δηλαδη)τα "αορατα" μελη του κινηματογραφικου συνεργειου. το χολυγουντ ειναι ΚΑΙ αυτοι!