Ο Μπραντ Πιτ τρόλαρε την βασιλική οικογένεια στα BAFTA: Θα ονομάσω το βραβείο μου «Χάρι» επειδή...

Ο Μπραντ Πιτ τρόλαρε την βασιλική οικογένεια στα BAFTA: Θα ονομάσω το βραβείο μου «Χάρι» επειδή... Facebook Twitter
0

Τα φετινά βραβεία BAFTA στο Λονδίνο είχαν όσα θα περίμενε κανείς: λάμψη στο κόκκινο χαλί, αστέρες του Χόλιγουντ, γαλαζοαίματους και αναπόφευκτα αστεία για το Brexit και τη μετανάστευση του Χάρι και της Μέγκαν στον Καναδά. 

Ο Μπραντ Πιτ τιμήθηκε με το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου και, παρότι δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή απονομής, έστειλε μια ευχαριστήρια επιστολή από την οποία δεν έλειψε το χαρακτηριστικό του χιούμορ. Παρόντες στη βραδιά ήταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον που φάνηκαν να υποδέχονται με «βασιλική αβρότητα» τα αστεία του Πιτ. 

Την επιστολή του ηθοποιού διάβασε, στη σκηνή, η Μάργκοτ Ρόμπι, που παρέλαβε το βραβείο αντ' αυτού. «Ο Μπραντ δεν μπορούσε να είναι εδώ λόγω κάποιας υποχρέωσης και μου ζήτησε να διαβάσω την απάντησή του για εκείνον. Ξεκινά λέγοντας "Γεια σου Βρετανία, μαθαίνω ότι είσαι πλέον μόνη. Καλώς όρισες στο κλαμπ. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τον διακανονισμό του διαζυγίου", μπλα μπλα μπλα», είπε η Ρόμπι και η αίθουσα πλημμύρισε γέλια.

Στην τελευταία γραμμή, ο Πιτ επιφύλασσε ένα ακόμη σχόλιο για την παραίτηση του πριγκιπικού ζευγαριού από τα καθήκοντά:«Α! Και λέει, πως θα ονομάσει αυτό το βραβείο Χάρι επειδή είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα το πάρει στις ΗΠΑ» διάβασε μειδιώντας η Ρόμπι, τονίζοντας πως αυτά είναι «δικά του λόγια και όχι δικά της». H κάμερα στράφηκε αμέσως στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που φάνηκαν να γελούν - η Κέιτ λίγο πιο έντονα από τον ελαφρώς συγκρατημένο Δούκα. 

Δείτε το βίντεο

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM