Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται: Ο γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ και οι διάσημοι καλεσμένοι

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται: Ο γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ και οι διάσημοι καλεσμένοι Facebook Twitter
Ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα θα παντρευτούν το σαββατοκύριακο σε μια πολυτελή τελετή στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.
2

Η Ντάσα Ζούκοβα, με τον σύζυγό της Σταύρο Νιάρχο βρίσκονται από την Δευτέρα στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, όπου θα τελεστεί το σαββατοκύριακο ο πολυτελής γάμος τους.

Η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον 34χρονο Έλληνα δισεκατομμυριούχο, που στο παρελθόν είχε σχέση με την Πάρις Χίλτον, έφτασαν με τζετ το πρωί της Δευτέρας στο πολυτελές θέρετρο, όπου μεταβιβάστηκαν στη συνέχεια σε ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο αντίκα, η αξία του οποίου υπολογίζεται μεταξύ 30.000 και 78.000 λιρών.

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται: Ο γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ και οι διάσημοι καλεσμένοι Facebook Twitter
Η 38χρονη Ντάσα με τον 34χρονο Σταύρο γνωρίζονται εδώ και μια δεκαετία, αλλά η σχέση τους ήρθε μετά το διαζύγιό της το 2017.

Η Ντάσα και ο Σταύρος, που γνωρίζονται εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία αλλά έγιναν ζευγάρι το 2018, πήγαν στο Σεν Μόριτζ για να επιμεληθούν τις τελικές λεπτομέρειες λίγο πριν την επερχόμενη γαμήλια τελετή, μετά τον πολιτικό γάμο τους τον περασμένο Οκτώβριο στη Γαλλία.

View this post on Instagram

38-летняя Дарья Жукова вышла замуж за 34-летнего бизнесмена из Греции Ставроса Ниархоса. Свадьба прошла в Париже в прошлые выходные. Пара отказалась от пышного торжества в пользу уютного праздника с родными и друзьями, сообщил Us Weekly. Напомним, что Жукова десять лет прожила в браке с миллиардером Романом Абрамовичем. У пары двое детей — сын Аарон-Александр и дочь Лея. Для Ставроса это первый союз. Ранее он встречался с моделью Джессикой Харт и светской львицей Пэрис Хилтон. #themoodnews #celebrity #wedding #dashazhukova #stavrosniarchos #stavros #романабрамович #дашажукова

A post shared by THE MOOD (Новый аккаунт) (@themoodmagazine_) on


Ο γάμος τους αναμένεται να κοστίσει περίπου 5 εκατομμύρια λίρες και στους 500 καλεσμένους συγκαταλέγονται επίσης αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φιούρστενμπεργκ, η Λιβ Τάιλερ αλλά και η Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της, Τζόσουα Κούσνερ -κουνιάδος της Ιβάνκα Τραμπ.

Η τελετή θα γίνει στο κτίριο του δημαρχείου του Σεν Μόριτζ και μετά θα ακολουθήσει δεξίωση και πάρτι στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τα δωμάτια κοστίζουν μίνιμουμ 600 λίρες την βραδιά.

View this post on Instagram

✨GOOD ✨ M O R N I N G ✨ Did you know that our hotel has a length of 400 meters?

A post shared by Kulm Hotel St. Moritz (@kulmhotel) on

View this post on Instagram

✨✨✨We shine again in full gloss on December 6 and we are really looking forward✨✨✨

A post shared by Kulm Hotel St. Moritz (@kulmhotel) on

View this post on Instagram

✨relax ✨relax ✨ relax ✨

A post shared by Kulm Hotel St. Moritz (@kulmhotel) on


Η Ντάσα ήταν παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, τον 53χρονο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, για περίπου δέκα χρόνια πριν η σχέση τους λήξει με ένα διαζύγιο πολλών εκατομμυρίων το 2017. Μαζί έχουν έναν γιο, τον 10χρονο Άαρον Αλεξάντερ και μια κόρη, την 6χρονη Λία Λου.

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται: Ο γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ και οι διάσημοι καλεσμένοι Facebook Twitter
Η Ντάσα Ζούκοβα με τον πρώην σύζυγό της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχει δυο παιδιά.
View this post on Instagram

Ready to beach 🌞

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha) on


View this post on Instagram

— Last night’s Prada show at the Piano Factory designed by Herzog & de Meuron @herzogdemeuron

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha) on


Η «διασημότερη» σχέση του Σταύρου Νιάρχου υπήρξε εκείνη με την 38χρονη Πάρις Χίλτον, με την οποία έβγαινε από τα τέλη του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2007. Επίσης είχε σχέση με τις ηθοποιούς Λίντσεϊ Λόχαν, Μέρι Κέιτ Όλσεν και το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ. 

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται: Ο γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ και οι διάσημοι καλεσμένοι Facebook Twitter
Ο Σταύρος Νιάρχος έβγαινε για καιρό με την Πάρις Χίλτον, ενώ στο παρελθόν είχε επίσης σχέση με τις Λίντσεϊ Λόχαν, Μέρι Κέιτ Όλσεν και το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ.

Ο πατέρας του και ο θείος του, Σπύρος, είναι οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες γης στο Σεν Μόριτζ. «Η οικογένεια Νιάρχου τυγχάνει μεγάλου σεβασμού εδώ. Θα μπορούσαν να κάνουν τον γάμο σε οποιαδήποτε μέρος σε όλο τον κόσμο αλλά επέλεξαν το Σεν Μόριτζ επειδή σημαίνει πολλά για εκείνους να στηρίξουν τον τόπο, ενώ ο πατέρας του είναι επίσης επίτιμος δημότης. Άλλωστε η πόλη παρέχει ασφάλεια και ιδιωτικότητα στους διάσημους. Ό,τι συμβαίνει στο Σεν Μόριτζ, μένει στο Σεν Μόριτζ», είπε πηγή στην Daily Mail.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM