Η στιγμή που ο Χάρι «ζητά δουλειά» για τη Μέγκαν από τον CEO της Disney

Η στιγμή που ο Χάρι «ζητά δουλειά» για τη Μέγκαν από τον CEO της Disney Facebook Twitter
3

Ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κλυδωνίζεται από την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποσυρθούν από τα καθήκοντα και τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας, η Αμερικανίδα Δούκισσα είναι ήδη στον Καναδά και έχει κλείσει την πρώτη της συνεργασία με την Disney. 

Παρότι η ανακοίνωση έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» την περασμένη Τετάρτη και κόντρα στις «σαφείς συμβουλές» της βασίλισσας Ελισάβετ, ένα νέο βίντεο από τον Ιούλιο καταδεικνύει πως το ζευγάρι μάλλον οργάνωνε εδώ και πολλούς μήνες την έξοδό του από την δυναστεία των γαλαζοαίματων. 

Σε βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων Lion King στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να συζητά εμμέσως για τις προοπτικές εργασίας της ηθοποιού με τον CEO της Disney, Μπομπ Άιγκερ. Στο βίντεο από το κόκκινο χαλί, και ενώ δείχνει προς τη Μέγκαν που συνομιλεί εκείνη την ώρα με την Beyonce και τον Jay-Z, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να λέει στον Άιγκερ: «Το ξέρεις ότι μπορεί να κάνει voice-overs;»

«Ω, δεν το ήξερα αυτό» του απαντά ο Άιγκερ με τον πρίγκιπα να δίνει συνέχεια: «Φαίνεσαι έκπληκτος. Ενδιαφέρεται πολύ (σ.σ η Μέγκαν)». «Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Είναι υπέροχη ιδέα», του απαντά ο CEO της εταιρείας, με την οποία τελικά η Μαρκλ συμφώνησε τώρα να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney, με αντάλλαγμα δωρεές της εταιρείας σε φιλοζωική οργάνωση για την προστασία των ελεφάντων.

Σε άλλο βίντεο, ο Άιγκερ απευθύνεται στην ίδια την Μαρκλ, ζητώντας της να του στείλει email για το ίδιο θέμα. 

Βρετανικές εφημερίδες μεταδίδουν πως η Μαρκλ είχε ηχογραφήσει δοκιμαστικό voiceover πριν το ζευγάρι αναχωρήσει για τις διακοπές διάρκειας έξι εβδομάδων στον Καναδά. Αν και οι Times του Λονδίνου δεν δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τη συμφωνία, γράφουν πως η Disney θα κάνει δωρεά στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα». Ωστόσο η εφημερίδα δεν αποκαλύπτει την πηγή της, εκπρόσωπος της Μαρκλ απέφυγε να σχολιάσει το δημοσίευμα και το πρακτορείο Reuters δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο στην Disney. 

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
_Κάνει η Μέγκ που λέτε ένα κοκκινιστό! Να γλείφετε τα δάχτυλά σας._Ω, δεν το ήξερα αυτό._Φαίνεσαι έκπληκτος. Ενδιαφέρεται πολύ._Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Είναι υπέροχη ιδέα.