Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος βούτηξε με τα παιδιά στη θάλασσα για τον σταυρό - Η ανάρτηση στο Instagram

Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος βούτηξε με τα παιδιά στη θάλασσα για τον σταυρό - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
5

Θέλοντας να τηρήσει το έθιμο των Θεοφανείων, η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε σήμερα στα παγωμένα νερά για να πιάσει τον σταυρό. 

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, που στις αρχές Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει πως είναι έγκυος για έκτη φορά, έπεσε στην θάλασσα της Βουλιαγμένης μαζί με τους γιους της για το έθιμο, και έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία με μαγιό και μπλουζάκια μέσα στην θάλασσα. 

«Χρόνια πολλά! Καλή Φώτιση με Υγεία!» έγραψε η πρώην Σταρ Ελλάς. 

Ολυμπία Χοψονίδου: Έγκυος βούτηξε με τα παιδιά στη θάλασσα για τον σταυρό - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
 

Πρόσφατα, η Ολυμπία Χοψονίδου είχε αναρτήσει βίντεο με την στιγμή που ανακοινώνει στον 37χρονο αθλητή πως είναι ξανά έγκυος. «Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! Το βιντεάκι δεν είναι ολόκληρο. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να συνέλθουμε», έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου στο instagram story. Το ζευγάρι έχει ήδη πέντε παιδιά, τους Θανάση, Βασίλη, Δημήτρη, Αιμιλία και Αναστασία.

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ως παναθηναϊκός έχω τα ψυχολογικά μου με τον Σπανούλη αλλά φίλε... Έχει κάνει πέντε παιδιά και ούτε ένα δεν το λένε Ιωάννη-Κωνσταντίνο ή Μαρία-Νεφέλη.Γενικά, και όχι ειδικά, του βγάζω το καπέλο. Το αυτό και στη σύζυγό του διότι στην κοιλίτσα της μεγαλώνουν τα παιδάκια. Δόξα τω θεώ ένας που έχει τα φράγκα και κάνει παιδιά. Αντί να τα τρώει στη Μύκονο, σε πορσικά ή σε αλλοδαπές καλλονές.
Και εγώ τους συγχαίρω για την οικογένεια που φτιάξανε. Θα μπορούσες, όμως, να μου εξηγήσεις, γιατί τόσος ενθουσιασμός που δεν λένε κανένα από τα παιδάκια τους Μαρία-νεφέλη ή Ιωάννη- Κωνσταντίνο;