Ταξίδι «έκπληξη» ετοιμάζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ

Ταξίδι «έκπληξη» ετοιμάζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ Facebook Twitter
EPA
1

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να σχεδιάζει ήδη ένα ταξίδι έκπληξη για να γιορτάσει τα γενέθλια της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, στις 9 Ιανουαρίου.


Ο δούκας του Κέιμπριτζ, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει μία μίνι απόδραση για τα 38α γενέθλια της Κέιτ μαζί με τα παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. «Τώρα ο Ουίλιαμ θέλει να περάσει μαζί με την οικογένειά του, μακριά από όλα, σε ένα ταξίδι, όχι ακριβό, στο Μυστίκ (νησί στον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες) ως έκπληξη για την Κέιτ. Μια μεγάλη έκπληξη», δηλώνει πηγή στο περιοδικό Life & Style.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το ζευγάρι με τα παιδιά του θα «μείνουν σε μία έπαυλη, με επτά υπνοδωμάτια, με πισίνα, ιδιωτικό σεφ, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο και γήπεδο τένις. Ο Ουίλιαμ θέλει να εξασφαλίσει ότι το ζευγάρι θα περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί και γι' αυτό διοργανώνει θεραπείες σπα, μαθήματα κατάδυσης και σερφ».

Παράλληλα θα υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά. «Ο Τζορτ και η Σάρλοτ αγαπούν πολύ το Μυστίκ, να κατασκευάζουν στην άμμο κάστρα, να κολυμπούν στον ωκεανό και να κάνουν βόλτες στη φύση. Τώρα ο Λούις είναι πολύ μικρός, ίσως να κάνει κάτι από αυτά» αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια