Ο 50 Cent έκλεισε κατάστημα παιχνιδιών για να ψωνίσει ο 7χρονος γιος του ανενόχλητος

Ο 50 Cent έκλεισε κατάστημα παιχνιδιών για να ψωνίσει ο 7χρονος γιος του ανενόχλητος Facebook Twitter
2

Ο 50 Cent αποφάσισε να κάνει τα πάντα ώστε να δώσει στον γιο του το τέλειο δώρο Χριστουγέννων, οπότε δεν δίστασε να «αποκλείσει» ένα ολόκληρα κατάστημα παιχνιδιών.

Ο διάσημος ράπερ ζήτησε να κλείσει για το κοινό ένα κατάστημα Toy 'R' Us, που βρίσκεται στο Westfield Garden State Plaza του Νιου Τζέρσεϊ, προκειμένου ο 7χρονος γιος του να μπορέσει να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του ανενόχλητος.

Η πρώην σύζυγος του 50 Cent, η 32χρονη Daphne Joy, δημοσίευσε  διάφορες φωτογραφίες από τις αγορές πατέρα και γιου, στην σελίδα του 7χρονου Sire στο Instagram.

«Όταν ζήτησα στον μπαμπά μου "ολόκληρο το κατάστημα Toys R Us" για τα Χριστούγεννα δεν φαντάστηκα πως όντως θα το έκανε, αλλά το έκανε. Σε ευχαριστώ μπαμπά! Τα καλύτερα Χριστούγεννα όλων!», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας της. Σε δεύτερη ανάρτηση, η μητέρα τράβηξε βίντεο τους δυο τους να μπαίνουν στο κατάστημα ενώ τους ακολουθεί μια κάμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When I asked my Dad for the “WHOLE Toys R Us Store” for Christmas I didn’t think he would actually do it, but he did ??❤️ Thank you Daddy! Best Christmas Ever! ??? ? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sire (@sire_jackson) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Did this just happen? #ToysRUs #BestChristmas ???✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sire (@sire_jackson) στις

Ο 50 Cent δημοσίευσε με την σειρά του το μαγνητοσκοπημένο υλικό στη σελίδα του στο Instagram.  Όπως φαίνεται στο βίντεο, μόλις μπαίνουν στο κατάστημα ο διάσημος ράπερ λέει στον γιο του πως μπορεί να διαλέξει ό,τι θέλει, «επειδή όλα αυτά είναι δικά σου».

Το βίντεο συνεχίζει δείχνοντας τον Sire κατενθουσιασμένο να περιφέρεται στους διαδρόμους επιλέγοντας διάφορα παιχνίδια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SIRE’s TOYS R US, we lit ?happy holidays. #lecheminduroi #bransoncognac #starzgettheapp #abcforlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent) στις


Ο 50 Cent, που έχει επίσης έναν γιο 22 ετών με την πρώην του Shaniqua Tompkins, είχε παραδεχθεί το 2016 ότι χρησιμοποιεί τον τότε 4χρονο Sire για να του δίνουν σημασία οι γυναίκες. «Ξέρεις τι κάνω; Του λέω, πήγαινε εκεί στην κυρία με το μαύρο φουλάρι, πήγαινε και να είσαι γλυκούλης και εγώ έρχομαι να σε πάρω". Μετά εγώ αρχίζω να τρέχω πίσω του, φωνάζοντας "Έλα, έλα"», είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ο ράπερ.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ αυτό που έχω απορία είναι πως γίνεται να δώσει εντολή ένας απλός πολίτης (υποτίθεται ότι ακόμα και διάσημος να είσαι, θεωρείσαι απλός πολίτης από τη στιγμή που δεν έχεις κάποια μορφή εξουσίας), να κλείσει ένα κατάστημα για το κοινό. Και μιλάμε για την Αμερική που έχει πιο αυστηρούς νόμους.