Η σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο λέει ότι τα 23 χρόνια διαφοράς δεν την ενοχλούν

Η σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο λέει ότι τα 23 χρόνια διαφοράς δεν την ενοχλούν Facebook Twitter
1

Η σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Καμίλα Μορόνε «ξορκίζει» την κριτική για τη σχέση της με τον αστέρα του Hollywood. 

Η ηθοποιός, η οποία ήρθε στο προσκήνιο με τον ρόλο της ταινία «Mickey and the Bear», μίλησε για τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, λέγοντας ότι η ηλικιακή διαφορά των 23 ετών που έχει με το σύντροφό της, δεν την ενοχλεί.


«Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Hollywood – και την ιστορία του κόσμου – όπου τα ζευγάρια έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας» λέει η 22χρονη ηθοποιός για τη σχέση της με τον 45χρονο Ντι Κάπριο. Όπως είπε, «νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να βγαίνει με όποιον θέλει».


Η ηθοποιός που ξεκίνησε τη καριέρα της από το μόντελινγκ, υποστηρίζει ότι καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει για τη σχέση της με τον DiCaprio. «Το πιθανότερο είναι ότι θα ήμουν κι εγώ περίεργη να μάθω, επίσης». Παρ' όλα αυτά η Morrone ελπίζει η φήμη της στο εγγύς μέλλον να αφορά στη δουλειά της και στο ταλέντο της.


«Πιστεύω πως τώρα που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ταινία αυτό αρχίζει και αλλάζει και αποκτώ μία "ταυτότητα" έξω από αυτό» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι «πάντα πρέπει να υπάρχει μία "ταυτότητα" πέρα από το με ποιον βγαίνεις».


Το ζευγάρι «εντοπίστηκε» για πρώτη φορά μαζί τον Ιανουάριο του 2018 σε έξοδό του στο Κολοράντο. Από τότε, ο φακός συλλαμβάνει το  Ντι Κάπριο και η Μορόνε, παντού στον κόσμο. Τον Οκτώβριο το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη. Ακόμα εμφανίστηκαν μαζί στην Coachella και αργότερα στο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάνες όπου ο DiCaprio έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία του Quentin Tarantino, «Once Upon a Time in Hollywood» με ανώνυμες πηγές να κάνουν λόγο για «σοβαρή σχέση».

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εαν ήταν ο Τάκης, ετών 45 και άνεργος ή χαμηλόμισθος υπάλληλος από τα Πετράλωνα ή ο John από ξεχασμένο προάστιο του Los Angeles μια χαρά θα την ενοχλούσαν τα 23 χρόνια διαφοράς. Ας μην ήταν διάσημος και έπειτα και πλούσιος και ούτε γεια θα του έλεγε. Δεν βαριέσαι. Σε λίγα έτη ή αυτός θα την αντικαταστήσει με νεότερη ή αυτή θα γεννήσει κανά μωρό και μετά χωρισμό και ακριβή διατροφή. Σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης είναι.