Yeezy από άλγη και ο Kanye West που θέλει να γίνει πρόεδρος

Yeezy από άλγη και ο Kanye West που θέλει να γίνει πρόεδρος Facebook Twitter
(Getty Images/ Ideal Image)
1

Ο Κanye West μόλις παρουσίασε το επόμενο Yeezy και παράλληλα ανέφερε ξανά πως θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η παρουσίαση του παπουτσιού αλλά και η ανακοίνωση για την πολιτική σταδιοδρομία που επιδιώκει ο Kanye, έγιναν στο συνέδριο Fast Company Innovation Festival.

Αποκαλύπτοντας ένα τρομερά εκκεντρικό σε εμφάνιση sneaker, o Kanye είπε πως θέλει να μεταφέρει όλη την παραγωγή της σειράς με το όνομά του, στις ΗΠΑ σε δικές του εγκαταστάσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων θα έχουν φάρμα με υδροπονικές καλλιέργειες.

Το μοντέλο YEEZY Foam Runner, γνωστό ως "Clog" θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς και είναι σχεδιασμένο από τον Steven Smith. Αυτό που κάνει το παπούτσι πιο ιδιαίτερο και μοναδικό στο είδος του, είναι πως το υλικό του θα είναι από έναν αφρό με βάση την άλγη και βιοδιασπώμενα υλικά που εξασφαλίζουν πως είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Yeezy από άλγη και ο Kanye West που θέλει να γίνει πρόεδρος Facebook Twitter
(Getty Images/ Ideal Image)

Ο Kanye West είπε επίσης πως σκοπεύει να διεκδικήσει την αμερικανική προεδρία για το 2024, αλλά και ότι προηγουμένως θα άλλαζε ίσως όνομα. Μάλλον χαριτολογώντας, είπε πως ίσως το έκανε «Christian Genius Billionaire Kanye West». «Όταν θα αρχίσω να διεκδικώ την προεδρία...» είπε, αλλά τον διέκοψαν από το κοινό γελώντας και τότε διερωτήθηκε «Γιατί γελάτε...;» Συνέχισε λέγοντας πως ως πρόεδρος θα δημιουργήσει πολλές δουλειές και μέχρι να κερδίσει θα έχει κάνει τόσα πολλά που δεν θα χρειάζεται να «τρέξει» προεκλογικά, γιατί θα κερδίσει «περπατώντας».

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM