Ο Κόλιν Φάρελ στη νέα ταινία «Μπάτμαν»; - Ο ρόλος που συζητά με τη Warner Bros

Ο Κόλιν Φάρελ στη νέα ταινία «Μπάτμαν»; - Ο ρόλος που συζητά με τη Warner Bros Facebook Twitter
1

Ο Κόλιν Φάρελ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Warner Bros για να υποδυθεί τον Πιγκουίνο (Penguin) στην νέα ταινία «Μπάτμαν», απέναντι στον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ιρλανδός ηθοποιός θα μπορούσε να επιστρέψει στον κόσμο των κόμικς για πρώτη φορά από τότε που ενσάρκωσε τον Bullseye στο «Daredevil» το 2003.

Στη νέα ταινία, ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα υποδυθεί τον «Σταυροφόρο με τη μαύρη μπέρτα» ως ντετέκτιβ σε μια neo-noir εκδοχή τού χαρακτήρα.

«Δεν είναι χρυσό αγόρι, σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους άλλους χαρακτήρες κόμικς», δήλωσε ο Πάτινσον για τη νέα εκδοχή του υπερήρωα στους New York Times.

Την ταινία, που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς, θα παίζουν επίσης ο Πολ Ντέινο ως Γρίφος (Riddler), η Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman και ο Τζέφρι Ράιτ ως Τζέιμς Γκόρντον (Commissioner Gordon).

Σήμερα αποκαλύφθηκε επίσης πως ο Άντι Σέρκις, σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, συζητά για τον ρόλο του έμπιστου μπάτλερ και δεξί χέρι του Μπάτμαν, Άλφρεντ Πένιγουορθ, που είχε υποδυθεί ο Μάικλ Κέιν στην τριλογία «Dark Knight» του Κρίστοφερ Νόλαν.

«Αυτό που είναι συναρπαστικό στον Batman είναι πώς σχετίζεται με το τώρα και πόσο προσωπικό μπορεί να γίνει», δήλωσε ο Ματ Ριβς στο THR, προσθέτοντας ότι θα είναι μια ιστορία συναρπαστική αλλά και συναισθηματική.

Η παραγωγή της ταινίας «The Batman» πρόκειται να αρχίσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2020 με ημερομηνία κυκλοφορίας του 2021.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και για Μπάτμαν θα του πήγαινε! Ειδικά αντί του Πάτινσον, δαγκωτο. Και για πιγκουίνος βέβαια πολύ ταιριαστός..πιστεύω θα δώσει τη δική του ωραία διατροφική διάσταση στο ρόλο.