Η Lady Gaga πήδηξε στην αγκαλιά θαυμαστή, εκείνος παραπάτησε και έπεσαν από την σκηνή - Σοκ στο κοινό

Η Lady Gaga πήδηξε στην αγκαλιά θαυμαστή, εκείνος παραπάτησε και έπεσαν από την σκηνή - Σοκ στο κοινό Facebook Twitter
2

Κυριολεκτική βουτιά στο κοινό έκανε η Lady Gaga όταν έπεσε κατά λάθος από την σκηνή στη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στο Λας Βέγκας.

Η διάσημη τραγουδίστρια προσκάλεσε στην σκηνή έναν θαυμαστή της και αποπειράθηκε να πηδήξει στην αγκαλιά του. Εκείνη την στιγμή όμως ο Τζακ, όπως ονομάζεται ο άντρας, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να παραπατήσει και πέσουν και οι δυο από την σκηνή, καταλήγοντας στο έδαφος.


«Πραγματικά νομίζαμε ότι πέθανε», έγραψε Reddit κάποιος από το κοινό. Αντιθέτως όμως η Lady Gaga όχι μόνο δεν τραυματίστηκε, αλλά επέστρεψε δριμύτερη επί σκηνής με τον Τζακ στο πλευρό της για να τραγουδήσει το «Million Reasons».

«Είναι καταπληκτικό. Αγαπιόμαστε τόσο πολύ που πέσαμε από την σκηνή. Πέσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Είμαστε σαν τον Τζακ και την Ρόουζ από τον Τιτανικό. Υποθέτω πως θα έπρεπε να πιούμε λίγο τσάι μετά από αυτό», σχολίασε αμέσως μετά η Lady Gaga. 

 

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας ανησύχησαν πάρα πολύ για την υγεία της, καθώς η Lady Gaga υποφέρει από ινομυαλγία, μια ρευματική πάθηση αν την αρθρίτιδα που επηρεάζει τις κλειδώσεις, προκαλώντας χρόνιους πόνους. Το 2013 μάλιστα είχε χρειαστεί να ακυρώσει την περιοδεία Born This Way επειδή έσπασε τον γοφό της.

Η τραγουδίστρια όμως φαίνεται πως δεν έπαθε το παραμικρό από την πτώση, καθησυχάζοντας το κοινό ενώ άντρες της ασφάλειας έσπευσαν να την βοηθήσουν. «Όλα εντάξει. Το μόνο που δεν είναι εντάξει είναι πως χρειαζόμαστε μερικά σκαλιά για την σκηνή ώστε να ανέβω πάλι πάνω», είπε η Lady Gaga, παρηγορώντας ταυτόχρονα τον Τζακ που έκλαιγε γοερά. «Μην ανησυχείς, όλα καλά. Δεν φταις εσύ. Μπορείς να μου υποσχεθείς κάτι; Μπορείς να συγχωρήσεις τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή για ό,τι έγινε;», του είπε η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με άλλο χρήστη στο Reddit, η Lady Gaga ανέβασε τον Τζακ ξανά στην σκηνή και ζήτησε από όλους να είναι ευγενικοί μαζί του στα σχόλια που θα γράψουν στο ίντερνετ. «Ο καημένος, έκλαιγε όλη την ώρα μέχρι να του φτιάξει το κέφι», πρόσθεσε ο χρήστης. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

▎⚠️ 緊急狀況! @LadyGaga 就在剛剛的《ENIGMA》賭城演唱會上表演時「粉絲」踩空,一起從舞台高處跌落! —————————————— Oh My Gaga... 😭I hope Gaga's alright —————————————— | #女神卡卡 #一個巨星的誕生 #小怪獸 | #環球音樂 #Gaga #MotherMonster | #LittleMonsters #Army #LadyGaga | #AStarIsBorn #Shallow #Movie #Star | #Enigma #Jazz #PawsUp #Taiwan | #BornThisWay #LGBT #Fashion | #HausLabs #HausOfGaga #Icon | #GRAMMYs #Billboard #RollingStone | #QueenOfPop #PopMusic #Pop #Music ✖️ @recordingacademy | @parkmgm | @interscope | @umusicpop| @gagavegas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga Taiwan (@ladygaga.taiwan) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@ladygaga going back onstage after falling off with a fan! #enigma #gagavegas #ladygaga

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ENIGMA UPDATES - LADY GAGA (@enigmaupdates) στις


Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια